Libnet.ro
UNICEF

21:00

Laurentiu Ciurel a fost revocat de la conducerea Complexului Energetic Oltenia

Antena3 Antena3,
Laurentiu Ciurel a fost revocat de la conducerea Complexului Energetic Oltenia

Laurentiu Ciurel a fost revocat de la conducerea Complexului Energetic Oltenia. continuă pe Antena3

Ciurel a fost inlocuit din fruntea Complexului Energetic Oltenia. Cine este noul manager al CEO

Laurentiu Ciurel a fost demis din functia de director al Complexului Energetic Oltenia CEO) de catre Consiliu de Supraveghere al CEO.

Laurentiu Ciurel, seful Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie (surse). Ciurel, coleg de dosar cu Ponta si Sova

Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie de consiliul de supraveghere, au declarat pentru HotNews. ro surse din piata. Laurentiu Ciurel a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, alaturi de Victor Ponta si Dan Sova.

Laurentiu Ciurel, seful Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie. Ciurel, coleg de dosar cu Ponta si Sova

Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie de Consiliul de Supraveghere al companiei, au declarat pentru HotNews. ro surse din piata. Laurentiu Ciurel a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, alaturi de Victor Ponta si Dan Sova. UPDATE Informatia a fost confirmata vineri seara de Consiliul de Supraveghere printr-un comunicat de presa.

Laurentiu Ciurel ameninta: Daca voi fi demis, voi actiona in judecata si voi sta acasa pe bani multi

Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, spune ca urmeaza sa fie inlocuit din functie cu Laurentiu Ciobotarica, actualul director financiar din cadrul companiei. Insa daca va fi demis, va contesta decizia in instanta si va obtine bani multi, afirma Ciurel. Voi actiona in judecata si voi sta acasa pe bani multi in cazul in care voi fi revocat, a declarat Ciurel pentru televiziunea locala TV Sud.

Surse: Laurentiu Ciurel, director general al CE Oltenia, revocat din functie

ACTUALIZARE 18:40 Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie de consiliul de supraveghere, au declarat surse pentru HotNews. ro si Digi24. * Ciurel: Cresterea cotei obligatorii de energie regenerabila la 12,15%, in 2016, o masura neeconomica.

Liberalii gorjeni cer excluderea din PNL a senatorului Dian Popescu - il acuza de sustinerea lui Laurentiu Ciurel la CE Oltenia si de apropierea de Victor Ponta

Liberalii gorjeni vor solicita conducerii centrale a PNL excluderea din partid a senatorului Dian Popescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Gorj, Dan Valceanu, potrivit Agerpres. El il acuza de faptul ca l-a sustinut pe Victor Ponta in momentul in care PNL depusese o motiune de cenzura impotriva sa si ca a declarat ca Laurentiu Ciurel trebuie sa ramana in functia de director general al Complexului Energetic Oltenia desi PNL a precizat intr-un comunicat ca acesta trebuie demis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )