Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Laurentiu Duta, hemoragie interna dupa ce a inghitit o parte din furculita. De urgenta la spital!

ADPM ADPM,
Laurentiu Duta, hemoragie interna dupa ce a inghitit o parte din furculita. De urgenta la spital!

Laurentiu Duta a trecut prin clipe de cosmar dupa ce a inghitit o parte dintr-o furcuita de plastic si a ajuns de urgenta la spital cu hemoragie interna. Iata aici detaliile! . continuă pe ADPM

BREAKING NEWS! Laurentiu Duta, DE URGENTA LA SPITAL! Are HEMORAGIE INTERNA!

Artistul Laurentiu Duta, membru al trupei 3 Sud Est, a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce s-a ranit inghitind, accidental, o bucata dintr-o furculita de plastic.

Laurentiu Duta, operat de urgenta dupa ce o furculita din plastic i-a perforat esofagul: Situatia putea fi mai grava

Laurentiu Duta 42 de ani), compozitorul si solistul trupei 3Sud Est, a ajuns la spital cu hemoragie interna, din cauza unei furculite din plastic care s-a rupt si i-a perforat esofagul.

Laurentiu Duta de la 3 Sud-Est, la spital cu hemoragie interna din cauza unei furculite din plastic: Aceste tacamuri sunt un real pericol pentru fiecare dintre noi

Solistul trupei 3 Sud-Est, Laurentiu Duta, a ajuns la spital cu hemoragie interna si cu esofagul perforat din cauza unei furculite de plastic care s-a rupt, iar el a inghitit o bucata ascutita din aceasta. Incidentul a avut loc la un hotel din Pitesti, fiind anuntat de cantaret pe Facebook, unde atrage atentia asupra tacamurilor din plastic. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului sustine ca a sesizat Comisia Europeana despre nevoia unui regulament prin care sa fie stabilite criterii de evaluare a tacamurilor de plastic.

Laurentiu Duta a ajuns de urgenta la spital cu o hemoragie interna. O furculita i-a perforat esofagul

Laurentiu Duta a ajuns laSpitalului Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce s-a ranit inghitind din greseala o bucata contondenta dintr-o furculita. Tacamul din plastic s-a rupt in timp ce.

Reactia ANPC, dupa ce Laurentiu Duta a fost la un pas de moarte din cauza tacamurilor de unica folosinta

Laurentiu Duta a trecut printr-un moment greu in urma cu citeva saptamani, chiar inainte de a sustine un concert. Cantaretul a ajuns de urgenta la spital cu hemoragie interna din cauza unui tacam de unica folosinta. Dupa ce a trecut cu bine peste sperietura, a atras atentia tuturor asupra acestor tacamuri. Iata reactia ANPC, dupa .

ULTIMA ORA. Artistul Laurentiu Duta, in stare GRAVA la spital! VESTEA SOC A ZILEI, dupa ce a facut HEMORAGIE INTERNA!

Laurentiu Duta,membru al trupei 3 Sud Est, a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce i s-a intamplat ceva de neimaginat! S-a ranit inghitind, accidental, o bucata.

Laurentiu Duta, operat cu succes la Floreasca. Medicii i-a scos bucata de plastic care ii perfora esofagul - VIDEO

Solistul trupei Trei Sud-Est, Laurentiu Duta, a fost la un pas de moarte dupa ce a inghitit o bucata dintr-o furculita de plastic. Artistul a comandat mancare la hotel, iar tacamul s-a rupt in timp ce.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )