Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lavrov: Am ajuns la un acord privind Ucraina. Kerry: Trebuie sa vedem actiuni, nu vorbe

Adevărul Adevărul,
Lavrov: Am ajuns la un acord privind Ucraina. Kerry: Trebuie sa vedem actiuni, nu vorbe

Ministrul de Externe al Rusiei a declarat, in cadrul unei conferinte de presa organizate dupa incheierea discutiilor de la Geneva privind criza ucraineana, ca s-a ajuns la un acord pentru detensionarea situatiei. Lavrov sustine ca cei patru participanti, Ucraina, Rusia, UE si SUA, au fost de acord ca grupurile ilegale sa fie dezarmate. continuă pe Adevărul

Serghei Lavrov anunta un acord privind dezescaladarea tensiunilor

Reprezentantii Ucrainei, Rusiei, UE si Statelor Unite au ajuns la un acord pentru detensionarea situatiei din Ucraina, in primul rand prin pentru dezarmarea grupurilor ilegale, o referire la militiile proruse, anunta ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Uniunea Europeana si Elvetia se apropie de un acord privind circulatia libera

Uniunea Europeana si Elvetia sunt aproape sa ajunga la un acord in ceea ce priveste solutionarea problemei ridicate de referendumul din februarie privind limitarea imigratiei, au declarat, miercuri, surse.

SUA asteapta aplicarea imediata a acordului privind Ucraina, in caz contrar avertizeaza cu sanctiuni

Statele Unite cer aplicarea imediata a acordului de la Geneva, indemnand Rusia sa se asigure ca militiile proruse din Ucraina depun armele si parasesc institutiile ocupate. SUAavertizeaza Moscova cu.

SUA asteapta aplicarea imediata a Acordului privind Ucraina: Am stabilit principii, cuvinte pe hartie. Dar asteptam actiuni

Statele Unite cer aplicarea imediata a acordului de la Geneva, indemnand Rusia sa se asigure ca militiile proruse din Ucraina depun armele si parasesc institutiile ocupate, avertizand Moscova cu noi sanctiuni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )