Libnet.ro
UNICEF

15:15

O lebada a murit de inima rea, dupa ce mai multi tineri i-au zdrobit ouale clocite

Antena3 Antena3,
O lebada a murit de inima rea, dupa ce mai multi tineri i-au zdrobit ouale clocite

Momente extrem de dureroase, care au emotionat o lume intreaga! O lebada a fost gasita moarta langa cuibul sau. Pasarea a murit de inima rea, dupa ce mai multi tineri i-au zdrobit ouale clocite. continuă pe Antena3

Primaria Constanta suspenda activitatea cu publicul la sediu, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus

Mai multi functionari publici din Primaria Constanta au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, astfel ca la sediu activitatea cu publicul a fost restrictionata total, anunta reprezentantii.

Mai multi angajati ai Primariei Constanta, confirmati cu coronavirus Se restrictioneaza total activitatile cu publicul

Primaria Constanta a anuntat sambata ca restrictioneaza total activitatile cu publicul, dupa ce mai multi functionari publici din institutie au fost confirmati cu coronavirus.

Ancheta in cazul mortii suspecte a clericului Mansouri. Mai multi angajati ai hotelului din Capitala, audiati

Se fac noi cercetari in cazul mortii iranianului Mansouri Gholam Reza. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au audiat mai multi angajati ai hotelului unde acesta s-ar fi sinucis si au ridicat.

Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni, cu mai multi membri ai Guvernului: Situatia economica, principalul subiect al discutiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, la ora 13. 00, o intalnire cu mai multi membri ai Guvernului. La sedinta organizata la Palatul Cotroceni, discutiile se vor axa pe teme economice, se arata.

Dezastru in centrele de batrani. Tot mai multi angajati, infectati cu Covid-19, desi au respectat protocolul medical

Dezastru in centrele de batrani din Iasi devenite focare Covid. Tot mai multi angajati au fost confirmati pozitiv, desi sustin ca au respectat toate protocoalele medicale in ceea ce priveste purtarea mastilor si dezinfectarea regulata.

Carmen Harra, previziuni socante dupa moartea lui Costin Marculescu: O sa fie tot mai multi gasiti asa

Carmen Harra a vorbit despre tragedia care a ingrozit lumea mondena din Romania. Dupa ce Costin Marculescu a fost gasit fara viata in casa, Carmen Harra a declarat ca tot mai multe cazuri precum acesta o sa apara la noi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )