Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fiica sa de doar trei ani este un model pe retelele sociale. Gestul pe care o mama il face, atunci cand micuta refuza sa stea in fata aparatului foto a revoltat internetul (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Fiica sa de doar trei ani este un model pe retelele sociale. Gestul pe care o mama il face, atunci cand micuta refuza sa stea in fata aparatului foto a revoltat internetul (VIDEO)

O mama din China a inceput sa-si loveasca fiica de doar trei ani, care era un model pe retelele sociale. Fetita ar fi refuzat sa stea la poze din cauza oboselii, iar mama sa revoltata de gestul micutei a. continuă pe Antena3

Dupa aproape 30 de ani, in dosarul Revolutiei au mai ramas doar trei inculpati - Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si Iosif Rus

In dosarul Revolutiei, trimis instantei dupa aproape 30 de ani, timp in care a fost inchis si redeschis de mai multe ori, au fost trimisi in judecata pentru infractiuni contra umanitatii doar trei inculpati - fostul presedinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu si fostul sef al Aviatiei Militare Iosif Rus.

Un barbat a reusit sa slabeasca 127 de kilograme, in doar doi ani, fara operatii sau pastile, facand un lucru banal in fiecare zi

Un barbat din Marea Britanie a reusit sa slabeasca 127 de kilograme in doar doi ani, dupa ce a mers 9. 700 de kilometri si a renuntat la fast food. Dave Lancaster, in varsta de 45 de ani, obisnuia.

Adina avea doar 19 ani cand a ajuns la spital si i-a socat pe medici. Niciunul nu mai vazuse asa ceva pana atunci. Dupa ani de terapie, fata a reinvatat sa traiasca

Adina avea doar 19 ani cand a ajuns la spital si i-a socat pe medici. Niciunul nu mai vazuse asa ceva pana atunci. Cazul Adinei Macoveiciuc a ajuns in atentia opiniei publice in anul 2013. Povestea ei a soc.

O britanica risca inchisoare in Dubai, dupa ce acum trei ani si-a insultat pe Facebook fostul sot si pe noua lui sotie

O femeie din Marea Britanie a fost arestata pe aeroportul din Dubai si risca doi ani de inchisoare pentru ca acum trei ani a pus pe Facebook un comentariu in care isi insulta fostul sot si mai ales pe noua lui sotie. Laleh Shahravesh, cetatean britanic, a trait 18 ani cu fostul sot. Arestarea a survenit exact cand Laleh a venit in Dubai pentru a asista la inmormantarea fostului sot, scrie BBC.

Gabriel a murit la doar 18 ani! Elevul din Botosani s-a luptat cu o boala crunta pana in ultimul moment

Un tanar din Botosani, elev in clasa a XII-a, s-a stins din viata la doar 18 ani, dupa o lupta grea cu doua afectiuni grave. Gabriel Vieriu a fost diagnosticat cu tumora cerebrala. in ciuda.

Tragedie pentru o familie din Iasi! Un copil de trei ani a murit in chinuri groaznice intr-un incendiu provocat chiar de el

Tragedie in aceasta dimineata intr-un sat din judetul Iasi. Un copil de trei ani si-a pierdut viata intr-un indendiu. Din primele informatii, copilul lasat nesupravegheat, s-a jucat cu.

Tragedie pentru o familie din Iasi! Un copil de trei ani a murit intr-un incendiu provocat chiar de el

Tragedie in aceasta dimineata intr-un sat din judetul Iasi. Un copil de trei ani si-a pierdut viata intr-un indendiu. Din primele informatii, copilul lasat nesupravegheat, s-a jucat cu.

Acuzatii de malpraxis, dupa moartea unui copil de trei ani

O familie din municipiul Reghin acuza 15 medici si asistenti medicali de malpraxis dupa ce fiica lor in varsta de 3 ani a murit de meningita acuta TBC, fiind vazuta de medici din cinci unitati sanitare din.

De ce avem doar trei inculpati pentru crimele Revolutiei

La 30 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989, doar Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si Iosif Rus au mai ramas sa raspunda pentru cele peste 2000 de victime de la Revolutie.

A fost salvata de la moarte datorita unei imbratisari oferite de fiul ei de trei ani. Toata viata i s-a schimbat din acel moment. Cum a fost posibil

O femeie de 28 de ani a fost salvata de la moarte de o imbratisare a fiului ei de doar trei ani. Emily Makin din Manchester ducea o viata lipsita de griji alaturi de sotul ei, Aj, 35 de ani, cu care se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )