Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legatura dintre Printul Paul si Regele Mihai. Razboaie prin tribunale intre doi urmasi ai Regelui Carol al II-lea

Adevărul Adevărul,
Legatura dintre Printul Paul si Regele Mihai. Razboaie prin tribunale intre doi urmasi ai Regelui Carol al II-lea

Legatura dintre Printul Paul si Regele Mihai. Paul Lambrino, numele din acte al Printului Paul, s-a judecat zeci de ani cu Regele Mihai I pentru ca acesta sa fie recunoscut ca urmas legitim al Regelui Carol al II-lea. continuă pe Adevărul

STENOGRAME. Printul Paul si printesa Lia, dialoguri cu TRUICA si Dan Andronic. DNA explica modul de spalare al banilor. Expoatarea prieteniei unor membrii ai gruparii cu premierul Tariceanu

Printul Paul si Printesa Lia tineau permanent legatura cu Remus Truica si unii membrii ai grupului sai infractional. Truica a exploatat, in fata familiei princiare, prietenia asociatilor sai Tal Sielberstein, Dan Andronic si Marius Marcovici) cu premierul de atunci, Calin Popescu Tariceanu. DNA explica modul de spalare a banilor obtinuti prin vanzarea terenurilor obtinute prin retrocedari suspectate a fi frauduloase.

Referat: Printul Paul a cunoscut fiecare demers al grupului infractional

Printul Paul a cumparat influenta pretinsa de Remus Truica si asociatii acestuia si a cunoscut fiecare demers facut de membrii grupului infractional, fiind informat periodic, potrivit referatului prin care.

Printul Paul al Romaniei, plasat in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 16:02 Printul Paul al Romaniei a fost astazi plasat in arest la domiciliu printr-o decizie a Curtii de Apel Brasov, potrivit televiziunilor de stiri. ----------- Printul Paul, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, a fost adus, in aceasta dimineata, la Curtea de Apel Brasov, transmit televiziunile de stiri.

Printul Paul a fost retinut de DNA, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Printul Paul a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au fost puse sub control judiciar. Printul Paul este acuzat de cumparare de influenta, spalarea banilor si complicitate la abuz in serviciu. UPDATE DNA: Presedintele Academiei de Stiinte Agricole, sub control judiciar in cazul retrocedarilor ilegale.

UPDATE: Printul Paul a fost plasat in arest la domiciliu, la fel ca si Truica. Ceilalti inculpati, intre care Andronic, control judiciar

Curtea de Apel Brasov a decis: Remus Truica va sta in arest la domiciliu; Dan Andronic, avocatul Robert Rosu, Marius Marcovici si Claudiu Lucian Matescu au fost plasati sub control judiciar. Decizia Curtii poate fi contestata atat de DNA, cat si de inculpati. Si printul Paul a primit arest la domiciliu.

UPDATE. Printul Paul, plasat in arest la domiciliu

Printul Paul, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, a fost adus, sambata dimineata, la Curtea de Apel Brasov, unde insa judecarea propunerii de arestare preventiva a acestuia a.

Printul Paul, in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov

Printul Paul va fi plasat in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro, el fiind acuzat de cumparare de influenta, spalarea banilor si complicitate la abuz in serviciu,.

Printul Paul, adus la instanta; judecarea propunerii de arestare, amanata, el cerand alt avocat

Printul Paul, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, a fost adus, astazi dimineata, la Curtea de Apel Brasov, unde insa judecarea propunerii de arestare preventiva a acestuia a fost amanata cu o ora si jumatate, dupa ce el a.

UPDATE: Printul Paul afla daca va fi arestat preventiv. Truica, arest la domiciliu, iar ceilalti inculpati, intre care Andronic, control judiciar

Curtea de Apel Brasov a decis: Remus Truica va sta in arest la domiciliu; Dan Andronic, avocatul Robert Rosu, Marius Marcovici si Claudiu Lucian Matescu au fost plasati sub control judiciar. Decizia Curtii poate fi contestata atat de DNA, cat si de inculpati. La DNA, printul Paul a fost RETINUT.

Printul Paul, adus la instanta. Sedinta a fost amanata dupa ce a fost cerut alt avocat

Printul Paul, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, a fost adus, sambata dimineata, la Curtea de Apel Brasov, unde insa judecarea propunerii de arestare preventiva a acestuia a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )