Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care stopeaza publicitatea la medicamente, sustinuta de farmacisti

România Liberă România Liberă,
Legea care stopeaza publicitatea la medicamente, sustinuta de farmacisti

Legea care interzice publicitatea la medicamente este sustinuta de Colegiul Farmacistilor. continuă pe România Liberă

Legea care interzice fumatul in spatii publice a trecut de Parlament

Camera Deputatilor a votat, marti, legea care interzice fumatul in toate spatiile inchise. intrucat este for decizional, legea merge la promulgare.

Legea care i-a infuriat pe oieri, discutata intr-un grup de lucru cu reprezentantii ciobanilor / Potrivit presedintelui comisiei de agricultura, solutia ar fi ordonanta de urgenta

Dupa ce peste 3. 000 de ciobani au protestat in fata Parlamentului impotriva legii vanatului, care prevede amenzi usturatoare pentru pasunatul de iarna si pentru ciobanii cu prea multi caini, comisia de agricultura a Camerei Deputatilor s-a reunit de urgenta. Presedintele comisiei a sustinut ca Guvernul a fost de acord sa emita o ordonanta de urgenta daca grupul de lucru, format din reprezentantii ciobanilor, doi secretari de stat, un reprezentant al vanatorilor si cativa membri ai comisiei de agricultura, ajunge la o concluzie cu privire la articolele care sa fie abrogate din legea care a starnit nemultumirea oierilor.

UAPR: Legea care interzice publicitatea pentru medicamente limiteaza accesul la informatie

Proiectul legislativ prin care se interzice publicitatea la medicamente in cadrul programelor de televiziune si radio este o limitare nejustificata a accesului la informatie, au declarat oficialii Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania,.

IAA Romania: Legea care interzice publicitatea pentru medicamente loveste din plin in presa

IAA Romania spune ca implementarea Legii ce interzice publicitatea pentru medicamente la televiziune si radio va avea un impact profund negativ asupra industriei de media, avand in vedere ca in 2014 suma .

CNA ii cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care interzice publicitatea la medicamente la radio-TV

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa transmita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care sa ii solicite sefului statului sa nu promulge legea prin care este interzisa difuzarea la televiziune si radio a publicitatii pentru medicamente.

ACTUALIZAT Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice fumatul in TOATE spatiile publice inchise. Legea merge la promulgare

Camera Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului in toate spatiile inchise, acest for fiind decizional, iar legea merge la promulgare. Propunerea legislativa, care dateaza din 2011, a fost modificata prin mai multe amendamente pe 16 noiembrie initiate de deputat PSD Aurelia Cristea. Cel mai important amendament se refera la definirea spatiului public inchis, care conduce practic la interzicerea fumatului in toate spatiile publice inchise. Proiectul asa cum este modificat prin amendamente a fost votat cu 164 voturi pentru, 20 voturi impotriva si 26 de abtineri. Practic, potrivit acestui proiect, singurul loc unde se vor amenaja acele custi speciale pentru fumatori este zona de tranzit din aeroport, si singurele spatii publice inchise unde se permite fumatul sunt penitenciarele de maxima siguranta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )