Libnet.ro
UNICEF

10:30

Legendara formatie Phoenix va concerta la Targu Jiu de Ziua Nationala

Adevărul Adevărul,
Legendara formatie Phoenix va concerta la Targu Jiu de Ziua Nationala

Legendara trupa rock Phoenix va canta in Targu Jiu, de Ziua Nationala, cand se va aprinde si iluminatul festiv de sarbatorile de iarna. continuă pe Adevărul

VIDEO Batran resuscitat de trecatori in centrul municipiului Targu Jiu, pentru ca ambulanta a intarziat o jumatate de ora

O intamplare revoltatoare a avut loc, la sfarsitul saptamanii trecute, chiar in centrul municipiului Targu-Jiu. Un batran a cazut din picioare, iar trecatorii au sarit sa-i acorde primul ajutor si au sunat la 112. Martorii sustin ca ambulanta a venit dupa aproximativ 30 de minute, desi distanta dintre Serviciul de Ambulanta Gorj si locul evenimentului poate fi parcursa la pas intr-un timp mai scurt.

Mii de portii de fasole, pregatite de autoritatile Buzaului pentru Ziua Nationala

Peste 3. 000 de portii de fasole cu ciolan sau de post, vin fiert si traditionala placinta vor fi pregatite pentru buzoieni de Ziua Nationala a Romaniei, mancarea urmand sa fie distribuita in Parcul Crang. Meniurile vor fi atat de post, cat si de dulce, iar pretul platit de Consiliul Judetean pentru o portie este de 18 lei.

Alba Iulia se pregateste de Ziua Nationala: parada militara, proiectii 3D, marea unire a bucatarilor

Cel putin 30. 000 de oaspeti sunt asteptati sa participe la sarbatoarea de 1 Decembrie de la Alba Iulia. De Ziua Nationala, in 2016, se implinesc 98 de ani de la Marea Unire. Autoritatile au pregatit un program amplu, cu parada militara, masa populara sub forma unui eveniment Marea unire a bucatarilor, concerte, dar si un spectaculos foc de artificii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )