Libnet.ro
UNICEF

01:06

Leonard Orban, numit presedinte al CA al Institutului European din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Leonard Orban, numit presedinte al CA al Institutului European din Romania

Fostul ministru al Afacerilor Europene Leonard Orban a fost numit, ieri, de premierul Victor Ponta in functia de presedinte al Consiliului de Administratie CA) al Institutului European din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Leonard Orban, numit presedintele CA al Institutului European din Romania

Fostul comisar european Leonard Orban a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania, potrivit unei decizii semnate vineri de premierul Victor Ponta. In actul normativ, publicat in Monitorul Oficial, se mai arata ca in CA al Institutului European din Romania au mai fost numiti de premier, in calitate de membri, Vasile Puscas, Aneta Bogdan, Dan Oancea si Razvan Teodorescu.

Leonard Orban, numit presedinte al CA al Institutului European din Romania

Fostul ministru al Afacerilor Europene Leonard Orban a fost numit, vineri, de premierul Victor Ponta in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania, conform.

Leonard Orban, numit la conducerea Institutului European din Romania.

Fostul ministru al Afacerilor Europene Leonard Orban a fost numit, vineri, de premierul Victor Ponta in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania, informeaza Mediafax. Tot prin decizia premierului, in postul de membru al Consiliului de Administratiei al institutului au fost numiti Vasile Puscas, Aneta Bogdan, Dan Oancea si Razvan Teodorescu. In 23 octombrie 2012, Leonard Orban nu a primit numarul necesar de voturi in plenul Parlamentului .

Ponta l-a ales pe Leonard Orban presedintele Institutului European din Romania. Care vor fi atributiile lui Orban

Fost ministru al Afacerilor Europene si fost comisar european, Leonard Orban, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania IER).

Ponta l-a ales pe Leonard Orban presedintele Institutului European din Romania

Fost ministru al Afacerilor Europene si fost comisar european, Leonard Orban a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania IER).

Fostul comisar european Leonard Orban, la Adevarul Live: Se vorbeste de procesul de apropiere a Moldovei de Uniunea Europeana, dar nu de aderare

Fostul comisar european Leonard Orban si sociologul Darie Cristea discuta cu jurnalistii si cititorii Adevarul si explica mizele Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius. Cei doi invitati dezbat si posibilitatea unirii tarii noastre cu Romania, cititorii fiind invitati sa contribuie la discutie.

VIDEO Fostul comisar european Leonard Orban, la Adevarul Live: Se vorbeste de procesul de apropiere a Moldovei de Uniunea Europeana, dar nu de aderare

Fostul comisar european Leonard Orban si sociologul Darie Cristea discuta cu jurnalistii si cititorii Adevarul si explica mizele Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius. Cei doi invitati dezbat si posibilitatea unirii tarii noastre cu Romania, cititorii fiind invitati sa contribuie la discutie.

VIDEO Fostul comisar european Leonard Orban, la Adevarul Live: Se vorbeste de procesul de apropiere a Moldovei de UE, dar nu de aderare

Fostul comisar european Leonard Orban si sociologul Darie Cristea au discutat cu jurnalistii si cititorii Adevarul si au explicat mizele Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius. Cei doi invitati au dezbatut si posibilitatea unirii tarii noastre cu Romania, cititorii fiind invitati sa contribuie la discutie.

Timofti i-a propus lui Basescu sa ramana in politica dupa incheierea mandatului: Fara dvs n-o sa fie interesant sa urmarim evenimentele din Romania

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a propus vineri lui Traian Basescu sa ramana in politica dupa finalizarea mandatului acestuia de presedinte, pentru ca fara el nu va fi interesant de urmarit evenimentele din Romania.

OFICIAL Grupul francez AXA a anuntat ca isi vinde operatiunile de asigurari de viata catre Astra Asigurari si paraseste piata din Romania

Grupul francez AXA a anuntat vineri ca a incheiat un acord cu Astra Asigurari prin care isi va vinde operatiunile de asigurari de viata si va parasi piata din Romania. Violeta Ciurel, directorul general al AXA Asigurari de Viata, a negat pe 20 noiembrie 2013 informatia pe surse data de ZF ca grupul francez ar fi in negocieri finale cu Astra Asigurari, cel mai mare asigurator local, pentru vanzarea filialei din Romania. Nu am astfel de informatii. Este o speculatie a presei. ZF nu stie mai mult decat mine ca director general al AXA Asigurari, a precizat pentru HotNews. ro Violeta Ciurel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )