Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lewis Hamilton castiga in templul vitezei de la Monza

Online Sport Online Sport,
Lewis Hamilton castiga in templul vitezei de la Monza

Pilotul britanic Lewis Hamilton a castigat pentru al doilea an consecutiv Marele Premiu al Italiei de la Monza si se apropie cu pasi siguri de un nou titlu mondial in conditiile abandonului inregistrat de coechipierul sau Nico Rosberg. continuă pe Online Sport

Lewis Hamilton castiga in templul vitezei de la Monza. Ar putea pierde la masa verde

Pilotul britanic Lewis Hamilton a castigat pentru al doilea an consecutiv Marele Premiu al Italiei de la Monza si se apropie cu pasi siguri de un nou titlu mondial in conditiile abandonului inregistrat de coechipierul sau Nico Rosberg.

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Italiei

Pilotul britanic ale echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei, a 12-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de germanul Sebastian Vettel ) si de brazilianul Felipe Massa Williams).

Lewis Hamilton va porni din pole position la Monza

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Italiei, a 12-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor inregistrate.

Lewis Hamilton a castigat marele Premiu de Formula 1 al Italiei

Pilotul britanic ale echipei Mercedes, Lewis Hamilton, care este lider si in clasamentul general, a castigat Marele Premiu al Italiei.

UPDATE. Lewis Hamilton pastreaza victoria de la Monza

Comisarii FIA au decis sa nu-l sanctioneze pe Lewis Hamilton pentru faptul ca unul dintre pneurile monopostului sau nu a respectat valoarea minima a presiunii in MP al Italiei, stabilita de Pirelli,.

Doar prieteni? Rihanna i-a interzis lui Lewis Hamilton sa vorbeasca cu fosta iubita

El a declarat ca sunt doar prieteni, dar ea se pare ca are o alta parere. Despre Rihanna se zvoneste ca i-a interzis lui Lewis Hamilton sa mai comunice cu fosta lui iubita, Nicole Scherzinger, pentru ca se teme.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )