Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu: Nu am auzit pe nimeni sa fi muncit 200 de ani, ca sa acopere o indemnizatie de 35.000 euro

B1 B1,
Lia Olguta Vasilescu: Nu am auzit pe nimeni sa fi muncit 200 de ani, ca sa acopere o indemnizatie de 35.000 euro

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a scris a scris sambata, pe pagina sa de Facebook, ca un tatic care primeste timp de doi ani o indemnizatie de crestere a copilului de 100. 000 de lei lunar ar trebui . continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu: Un tatic ce ia 100.000 de lei lunar indemnizatie de crestere a copilului ar trebui sa contribuie 200 de ani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a scris sambata pe pagina sa de Facebook ca un tatic ce primeste 100. 000 de lei lunar, timp de doi ani, indemnizatie de crestere a copilului ar trebui sa contribuie 200 de ani ca sa acopere aceasta suma.

Dragnea: Lia Olguta Vasilescu a primit o mustrare verbala

ACTUALIZARE 15:29 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca Lia Olguta Vasilescu a primit, in Comitetul Executiv CEx) al partidului, o mustrare verbala in urma afirmatiilor pe tema plafonarii indemnizatiei pentru cresterea copilului. ------------ Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, inseamna ca propunerea nu va trece.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, este revoltata de alocatia prea mare primita de un parinte, la patru luni dupa ce alocatia a fost blocata

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a criticat, sambata, alocatia pentru copil primita de un tata din judetul Sibiu.

Lia Olguta Vasilescu schimba PLAFONUL plafonarii intre 5.000 si 10.000 de lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat joi, la inceputul sedintei de guvern, ca urmeaza sa propuna o varianta de plafonare a indemnizatiilor pe care le primesc mamele pentru copiii.

Lia Olguta Vasilescu: Vom propune guvernului o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru mame, intre 5.000 si 10.000 de lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca urmeaza sa propuna o varianta de plafonare a indemnizatiilor pe care le primesc mamele pentru copiii nou-nascuti, undeva intre 5. 000 si 10. 000 lei.

Dragnea: Lia Olguta Vasilescu a primit o mustrare verbala. Discutiile despre indemnizatie se AMANA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca Lia Olguta Vasilescu a primit, in Comitetul Executiv CEx) al partidului, o mustrare verbala in urma afirmatiilor pe tema plafonarii.

Lia Olguta Vasilescu, mustrata dupa declaratiile despre indemnizatia pentru cresterea copilului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca Lia Olguta Vasilescu a fost mustrata verbal dupa declaratiile privind plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Intrebat daca sustine principiul de a fi plafonate aceste.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiei, inseamna ca nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor nu va trece daca nu este sustinuta de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Vom propune guvernului o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru mame, intre 5.000 si 10.000 de lei

Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca analizeaza si urmeaza sa propuna Guvernului introducerea plafonului la indemnizatia pentru cresterea copilului, q.

Lia Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru copii, inseamna ca nu va trece

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor nu va trece daca nu este sustinuta de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )