Libnet.ro
UNICEF

05:45

Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Vrea sa fie exclus pe Facebook

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Vrea sa fie exclus pe Facebook

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, nu a vrut sa comenteze prea mult tensiunile din interiorul PSD, generate de comentariile facute de Victor Ponta, insa a spus ca acesta ar trebui sa gandeasca la. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii unitare va fi depusa, luni la Parlament. Ne-am luat o marja in asa fel incat, pana la data de 1 iulie, sa depasim toate obstacolele si sa fie promulgata

Proiectul legii salarizarii unitare va fi depus, luni, la Parlament, astfel incat toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori, a declarat, duminica seara, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3. Totodata, ea a mai precizat ca se doreste ca actul normativ sa fie promulgat inainte de 1 iulie.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Luni, depunem Legea salarizarii la Parlament, dupa ce o semneaza si senatorii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa, luni, la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori.

Politistii cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a anuntat majorarile salariale

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a declarat ca, potrivit legii salarizarii, solda militarilor va creste cu 20%, in timp ce salariul politistilor se va mari cu 5%.

Sindicatele din Politie cer demisia ministrului Lia Olguta Vasilescu

Federatia Sindicala a Politistilor si Personalului Contractual FSNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe motiv ca solicitarile Federatiei au fost sfidate, iar proiectul Legii unitare de.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Liviu Dragnea au prezentat legea salarizarii unitare. Cand vor intra in vigoare majorarile salariale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au prezentat, dupa sedinta PSD de la Sinaia, legea salarizarii. Seful Camerei Deputatilor a mai precizat ca nu au existat divergente intre membrii coalitiei de guvernare privind semnarea proiectului de lege.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Liviu Dragnea prezinta Legea salarizarii. Cand vor intra in vigoare majorarile salariale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au prezentat, dupa sedinta PSD de la Sinaia, legea salarizarii. Seful Camerei Deputatilor a mai precizat ca nu au existat divergente intre membrii coalitiei de guvernare privind semnarea proiectului de lege.

Un fost ministru PSD de Finante critica legea salarizarii propusa de Lia Olguta Vasilescu

Cresterea salariilor la stat, inclusa in proiectul Legii salarizarii, va duce la marirea salariilor si in mediul privat, ceea ce va alimenta cresterea inflatiei, avertizeaza Ioana Petrescu, fost ministru de Finante in guvernul PSD condus de Victor Ponta.

Gabriela Firea, despre Victor Ponta: Daca isi iubeste colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. E dezamagitor cand un coleg da munitie adversarilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea.

Gabriela Firea, despre Victor Ponta: Dezamagirea e cand un coechipier da munitie adversarilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. E mult mai dureros.

Politic Show: Am fost la intrunirea in care Antena 3, PSD si niste afaceristi au decis soarta Romaniei.; Liberalii se bat sa aduca Universitatea lui Soros, surghiunita de la Budapesta, in Romania; Gabriela Firea, despre Victor Ponta: E dezamagitor cand u

Propunerea unui lider ALDE: Fiecare sa puna 1. 000 de euro pentru o autostrada spre Moldova. Viceprimarul ALDE al orasului Iasi, Radu Botez a afirmat. Dughin: Avem nevoie de Putin pentru totdeauna. Aleksandr Dughin - scriitor, politolog si ideologul lui Vladimir Putin. Un om care socheaza cu ideile si planurile sale despre reorganizarea lumii, in general si a Occidentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )