Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii unitare va fi depusa, luni la Parlament. Ne-am luat o marja in asa fel incat, pana la data de 1 iulie, sa depasim toate obstacolele si sa fie promulgata

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii unitare va fi depusa, luni la Parlament. Ne-am luat o marja in asa fel incat, pana la data de 1 iulie, sa depasim toate obstacolele si sa fie promulgata

Proiectul legii salarizarii unitare va fi depus, luni, la Parlament, astfel incat toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori, a declarat, duminica seara, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3. Totodata, ea a mai precizat ca se doreste ca actul normativ sa fie promulgat inainte de 1 iulie. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Liviu Dragnea au prezentat legea salarizarii unitare. Cand vor intra in vigoare majorarile salariale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au prezentat, dupa sedinta PSD de la Sinaia, legea salarizarii. Seful Camerei Deputatilor a mai precizat ca nu au existat divergente intre membrii coalitiei de guvernare privind semnarea proiectului de lege.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Liviu Dragnea prezinta Legea salarizarii. Cand vor intra in vigoare majorarile salariale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au prezentat, dupa sedinta PSD de la Sinaia, legea salarizarii. Seful Camerei Deputatilor a mai precizat ca nu au existat divergente intre membrii coalitiei de guvernare privind semnarea proiectului de lege.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Luni, depunem Legea salarizarii la Parlament, dupa ce o semneaza si senatorii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa, luni, la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori.

Ministrul Muncii: Luni depun la Parlament Legea salarizarii unitare, dupa ce o semneaza si senatorii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta ca luni va depune la Parlament Legea salarizarii unitare, dupa ce va fi semnata si de senatori, ea declarandu-se convinsa ca acest act normativ va fi foarte apreciat de cei care au salarii mici si au fost nedreptatiti, dar si de cei cu salarii mari, care vor avea si ei cresteri, si mai putin de bugetarii de lux.

Politistii cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a anuntat majorarile salariale

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a declarat ca, potrivit legii salarizarii, solda militarilor va creste cu 20%, in timp ce salariul politistilor se va mari cu 5%.

Legea salarizarii unitare si Legea gratierii ajung, saptamana viitoare, pe masa Parlamentului

Proiectul legii salarizarii unitare ajunge, saptamana viitoare, la Parlament, a anuntat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. in ceea ce priveste proiectul legii gratierii, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut ragaz senatorilor din Comisia juridica pana marti pentru a dezbate actul normativ.

Noile salarii ale demnitarilor: indemnizatiile presedintelui si prim-ministrului scad, ale parlamentarilor se dubleaza

ACTUALIZARE 21:26 Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a anuntat in aceasta seara grilele de salarizare a demnitarilor conform noii Legi a salarizarii unitare, potrivit carora cel mai mare salariu din tara ii va reveni sefului statului - 17. 400 lei, urmat de premier, sefii Parlamentului si presedintii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) si Curtii Constitutionale CCR) - 15. 950 lei, ministrii urmand sa aiba 14. 500 de lei brut pe luna. *ACTUALIZARE 20:35 Ministrul Muncii: Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13 *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele.

Secretomania din jurul Legii salarizarii unitare

Coalitia de guvernare a finalizat proiectul legii salarizarii unitare, insa nimeni, in afara de cei care l-au elaborat, nu are acces la el. Chiar ministrul muncii Lia Olguta Vasilescu a spus ca nu a transmis numanui draftul. Insa, PSD si ALDE vor ca proiectul sa fie aprobat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, ceea ce inseamna timp foarte scurt pentru dezbatere. Vezi in text de ce. Bazandu-se doar pe declaratiile publice ale politicienilor, presedintele Confederatiei Cartel Alfa, Bogdan Hossu, crede ca initiatorii trag special de timp, sa justifice ca nu au timp sa stea prea mult cu legea in comisii, interesul principal fiind cresterea mai rapida a indemnizatiilor alesilor. Se va crea o mafie prin care sefii vor face tot ceea ce vor, a mai spus Hossu.

Legea SALARIZARII intra luni in Parlament! Banii vor curge garla de la 1 iulie. Cine sunt primii beneficiari

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca proiectul Legii salarizarii unitare in sectorul public va fi depus luni la Parlament astfel incat toti parlamentarii PS.

Sindicatele din Politie cer demisia ministrului Lia Olguta Vasilescu

Federatia Sindicala a Politistilor si Personalului Contractual FSNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe motiv ca solicitarile Federatiei au fost sfidate, iar proiectul Legii unitare de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )