Libnet.ro
UNICEF

09:00

Lia Olguta Vasilescu scapa de dosarul penal Fatada

România Liberă România Liberă,
Lia Olguta Vasilescu scapa de dosarul penal Fatada

Directia Nationala Anticoruptie a dispus clasarea dosarului cunoscut drept Fatada in care primarul. continuă pe România Liberă

DNA a clasat dosarul Fatada in care Olguta Vasilescu era urmarita penal pentru fapte de coruptie

Directia Nationala Anticoruptie a dispus clasarea dosarului cunoscut drept Fatada in care primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, era urmarita penal, pentru ca le-ar fi cerut mai multor oameni de afaceri, care aveau contracte cu primaria, sa faca sponsorizari catre o asociatie non-profit pentru reabilitarea fatadelor blocurilor din centrul Craiovei, dar si pentru ca si-ar fi folosit influenta pentru obtinerea unor sume de bani pentru campania electorala din 2012.

Victorie uriasa pentru Lia Olguta Vasilescu in fata DNA, in dosarul in care a fost retinuta de procurori

Victorie uriasa pentru Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, in dosarul in care a fost retinuta de procurorii DNA si in care a fost acuzata de luare de mita si spalare de bani.

Olguta Vasilescu, dupa victoria in dosarul fabricat de DNA: Am fost urmarita cu aparatura, peste tot. Ancheta cu metode staliniste

Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Antena 3 despre victoria obtinuta impotriva DNA, in dosarul fabricat de procurori in 2012, in care era acuzata ca a luat mita de la mai multi afaceristi care donasera sume de bani pentru renovarea centrului istoric al Craiovei. Dosarul a fost clasat, din lipsa de probe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )