Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liberalii au inceput campania electorala pentru referendumul din 19 noiembrie. Ghimpu: Orasul are nevoie de un primar cu viziuni europene si unioniste

Adevărul Adevărul,
Liberalii au inceput campania electorala pentru referendumul din 19 noiembrie. Ghimpu: Orasul are nevoie de un primar cu viziuni europene si unioniste

Partidul Liberal a inceput campania electorala pentru referendumul din 19 noiembrie, in care liberalii solicita cetatenilor sa boicoteze referendumul ce ar putea duce la demiterea primarului Dorin Chirtoaca din functie. Liderul formatiunii, Mihai Ghimpu, s-a intalnit marti, 24 octombrie, cu lucratorii Spitalului Clinic Municipal Sfanta Treime, dar si cu profesorii si elevii Liceului Teoretic Liviu Deleanu. continuă pe Adevărul

A inceput campania electorala pentru alegerile locale partiale din 5 noiembrie

Campania electorala pentru alegerile locale partiale care vor avea loc pe 5 noiembrie in localitati din 13 judete a inceput duminica, urmand a se incheia sambata, 4 noiembrie, la ora 7,00 .

A inceput campania electorala pentru alegerile locale partiale din 5 noiembrie

Campania electorala pentru alegerile locale partiale care vor avea loc pe 5 noiembrie in localitati din 13 judete a inceput, urmand sa se incheie sambata, 4 noiembrie, la ora 7:00, scrie Agerpres. Guvernul a stabilit organizarea in data de 5 noiembrie a scrutinului local partial pentru alegerea primarului in 16 localitati in care aceasta functie a ramas vacanta, precum si pentru alegerea consiliului local intr-o comuna.

Campania electorala pentru alegerile locale partiale din 5 noiembrie incepe duminica

Campania electorala pentru alegerile locale partiale care vor avea loc pe 5 noiembrie in localitati din 13 judete va incepe duminica, urmand a se incheia sambata, 4 noiembrie, la ora 7,00.

Ceban vrea ca Chirtoaca sa participe in campania pentru referendumul din Chisinau:Trebuie sa aiba posibilitatea sa apere prostiile

Presedintele fractiunii socialistilor din CMC, Ion Ceban, afirma ca primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, ar trebui sa aiba posibilitatea de a participa in campania electorala pentru referendumul din 19 noiembrie, din Capitala, privind demiterea primarului general. Reactia socialistului vine in contextul refuzului CEC de a-l inregistra pe Chirtoaca in calitate de participant in campania electorala pentru referendum.

Campania electorala pentru alegerile locale partiale din noiembrie a inceput

Campania electorala pentru alegerile locale partiale care vor avea loc pe 5 noiembrie in localitati din 13 judete a inceput, urmand a se incheia sambata, 4 noiembrie, la ora 7.

Partidul Liberal, inscris ca participant la referendumul din 19 noiembrie

Partidul Liberal a decis sa se inscrie ca participant la referendumul din 19 noiembrie, initiat de catre socialisti pentru revocarea primarului Capitalei, pentru a-i apara onoarea si demnitatea lui Dorin Chirtoaca, prim-vicepresedinte al PL. Declaratia a fost facuta de catre liderul PL, Mihai Ghimpu, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Ostapenko a gasit un vinovat surprinzator pentru esecul din primul meci de la Turneul Campioanelor

Campioana din acest an de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, a gasit un vinovat surprinzator pentru esecul din primul meci de la Turneul Campioanelor, 3-6, 4-6 cu Garbine Muguruza: suprafata de joc din Singapore, pe.

Campania Propune pentru Bucuresti a ajuns la final

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a anuntat,astazi, ca s-a incheiat perioada de depunere a proiectelor inititate de cetateni in cadrul Campaniei Propune pentru Bucuresti!.

Sase tineri jucatori in lotul FCSB pentru meciul din Cupa Romaniei

Nicolae Dica isi va menaja mai multi jucatori de baza la meciul cu Sanatatea Cluj din saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei.

MApN, ia de aici: O batrana de 86 de ani a construit un MONUMENT pentru eroi din PENSIA ei de 600 lei!

O batrana in varsta de 86 de ani, din judetul Vaslui, a ridicat un monument in memoria ostasilor romani cazuti in cel De-Al Doilea Razboi Mondial, folosind in acest scop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )