Libnet.ro
UNICEF

11:31

LICHIDARE: Fratii Micula VAND 11 din cele 12 hoteluri de pe litoral. Cel mai MARE pachet ofertat vreodata de un operator privat de turism din Romania!

B1 B1,
LICHIDARE: Fratii Micula VAND 11 din cele 12 hoteluri de pe litoral. Cel mai MARE pachet ofertat vreodata de un operator privat de turism din Romania!

Fratii Ioan si Viorel Micula au scos la vanzare 11 dintre cele 12 hoteluri pe care le detin pe litoral, cumparate la inceputul anilor 2000, la marea privatizare din turism. Cele 11 hoteluri,. continuă pe B1

Fratii Micula vand 11 dintre cele 12 hoteluri pe care le detin pe litoral

Fratii Micula au scos la vanzare 11 din cele 12 hoteluri pe care le detin pe litoralul romanesc, in ceea ce reprezinta cel mai mare pachet scos la vanzare de un operator privat de turism din Romania, scrie Profit. ro.

Erou sau criminal? Rudolph Kasztner, unul din cele mai controversate personaje ale Holocaustului |DEZBATERE ROMANIA LIBERA

Daca salvezi o viata, salvezi o lume, scrie in Talmud, text de capatai al iudaismului. Rudolph Kasztner, lider marcant al evreilor din Budapesta in timpul ocupatiei naziste, a salvat 1. 684 de vieti. Nu e deloc putin. Cu toate acestea, efortul sau pare insuficient pentru a primi recunoasterea unanima. De ce? Pentru ca numarul semenilor sai victime ale Holocaustului si care puteau fi salvati de Kasztner, spun criticii sai, era mult mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )