Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 3,8 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 26 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 26 milioane lei 5,9 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 7 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7 milioane lei 1,7 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,2 milioane euro).

Contracte in valoare de 17 milioane de lei incheiate pentru proiectul de management al deseurilor in Alba

Consiliul Judetean Alba a incheiat contracte in valoare totala de circa 17 milioane de lei in cadrul proiectului cu finantare europeana Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba. Proiectul are o valoare totala de 212 milioane lei, fara TVA, si va fi implementat pana la sfarsitul anului 2015.

SIF Moldova a facut profit de 223,13 milioane lei

SIF2 Moldova a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit de 223,13 milioane lei, cu aproape 14% mai mare decat in luna august, cand castigul era de 196,24 milioane lei, si cu peste 120% deasupra celui din aceeasi perioada a anului trecut 99,14 milioane lei), conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Bugetul Administratiei Publice a fost suplimentat de Guvern cu 85 milioane lei pentru primari

Bugetul Ministerului Dezvoltarii si Administratiei Publice a fost suplimentat de Guvern, din Fondul de rezerva bugetara, cu 85 milioane lei, bani care vor fi repartizati autoritatilor locale prin ordin al ministrului de resort, Liviu Dragnea, pentru asigurarea activitatilor pentru sezonul rece.

Bugetul Administratiei Publice a fost suplimentat de Guvern cu 85 milioane lei pentru primari

Bugetul Ministerului Dezvoltarii si Administratiei Publice a fost suplimentat de Guvern, din Fondul de rezerva bugetara, cu 85 milioane lei. Banii vor fi repartizati autoritatilor locale prin ordin al .

Bursa a inchis in scadere, cu o lichiditate de doar 30,43 milioane lei

Bursa de Valori Bucuresti a inchis sedinta de tranzactionare de ieri cu o lichiditate de 30,43 milioane lei 6,56 milioane euro).

Profitul SIF Moldova a crescut cu 26 milioane lei in septembrie fata de august

SIF Moldova SIF2) a obtinut in primele noua luni un profit net de 223 milioane lei, in crestere de peste doua ori fata de anul trecut si cu 26 milioane lei mai mare decat in luna precedenta, potrivit raportului transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Muntenia a obtinut un profit de 210 milioane lei, de doua ori mai mare fata de anul trecut

SIF Muntenia SIF4) a obtinut in primele noua luni un profit de 209,7 milioane lei, de peste doua ori mai ridicat fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul fiind datorat restructurarii portofoliului de actiuni din prima jumatate a acestui an, potrivit unui raport remis BVB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )