Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4,05 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Calipso va vinde un pachet de active pentru minim 18 milioane lei

Calipso Oradea CAOR), controlata de SIF1 Banat-Crisana, va organiza o licitatie prin care doreste scoaterea la vanzare a 41 de active din patrimoniul societatii, pentru un pret minim de 18 milioane de lei, informeaza un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

CA al Romexterra Leasing propune actionarilor majorarea cu aproape 32 milioane lei a capitalului social

Consiliul de Administratie al Romexterra Leasing IFN a convocat actionarii pentru data de 8 septembrie in scopul majorarii capitalului social al intreprinderii cu aproximativ 32 milioane lei, prin emiterea de actiuni noi, arata un convocator publicat in Monitorul Oficial.

Tranzactii de peste 200 milioane lei pe BVB in saptamana 7-14 august

Valoarea tranzactionata totala pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in intervalul 7-14 august a fost de 206,35 milioane lei, dintre care schimburile cu actiuni au cumulat 199 milioane lei, cu 50,02% mai mult fata de saptamana precedenta, potrivit celui mai recent buletin Puls Capital trimis redactiei.

MFP a imprumutat 300 milioane lei de la banci, la un randament de 4,14%

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 300 milioane lei de la banci, printr-o licitatie de obligatiuni pe 10 ani, cu scadenta reziduala la sapte ani, randamentul mediu pentru aceste titluri fiind de 4,14%, usor mai ridicat decat la licitatia precedenta, in urma cu o luna, cand MFP s-a imprumutat pe sapte ani la un randament mediu de 3,88% pe an, conform surselor din presa.

Prospectiuni, pierderi nete de 37,777 milioane lei, de peste 3,5 ori mai mari

Compania Prospectiuni simbol: PRSN) a inregistrat in primul semestru al acestui an pierderi de 37,777 milioane lei, de 3,57 ori mai mari fata de cele din perioada similara a anului trecut 10,564 milioane lei), potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Investitie de aproape 2 milioane lei pentru muzeul si biblioteca din Govora

Muzeul balnear si Biblioteca Alexandru Iliescu din statiunea Baile Govora functioneaza, de cateva zile, intr-o noua locatie. Autoritatile locale au investit aproape 2 milioane de lei pentru ca fondul de carte si colectia de arheologie sa fie depozitate in conditii corespunzatoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )