Libnet.ro
UNICEF

11:31

Lichiditate de circa 18,55 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de circa 18,55 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18,55 milioane lei circa 4,15 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de circa 12,88 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,88 milioane lei circa 2,88 milioane euro).

Lichiditate de circa 14,60 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14,60 milioane lei circa 3,27 milioane euro).

Lichiditate de circa 16,77 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 16,77 milioane lei circa 3,78 milioane euro).

Clujul are cel mai modern campus teologic din tara. Investitie de circa 30 de milioane de lei

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului va inaugural maine, 6 decembrie, de Sfantul Ierarh Nicolae, campusul teologic Nicolae Ivan din Cluj-Napoca, situat pe strada Episcop Nicolae Ivan din cartierul Marasti, in vecinatatea Consiliului Judetean. Investitia, in totalitate, se ridica la circa 30 de milioane de lei.

BNR: Sumele restante au crescut in octombrie cu 20 milioane lei

Totalul sumelor restante a crescut usor in octombrie cu 20 milioane lei, la 32,411 miliarde lei, de la 32,391 miliarde lei, nivel inregistrat in luna septembrie, conform datelor furnizate astazi de Banca Nationala a Romaniei.

Finantele au atras 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 500 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta la cinci ani, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 4,9%, in crestere fata de cel acceptat la jumatatea lunii noiembrie pentru aceeasi maturitate, de 4,7%.

Proiecte IT din institutii si companii de stat de peste 2,5 milioane lei-avizate de ministere si SRI

Specificatiile tehnice din caietele de sarcini si studiile de fezabilitate pentru proiecte de informatizare a institutiilor publice si programe IT ale companiilor de stat, in valoare mai mare de 2,5 milioane lei, vor fi avizate de catre un comitet.

Finantele au atras 800 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice a atras 800 milioane de lei, exact cat si-a propus, prin vanzare de certificate cu scadenta la sase luni, la un randament mediu de 2,78% pe an, cel mai redus nivel platit vreodata pentru aceasta scadenta.

RTV a incasat 1,5 milioane lei de la RMGC pentru publicitate

In decursul acestui an, televiziunea de stiri Romania TV RTV) a incasat 1. 721 lei de la RMGC. Informatia reiese din doua tranzactii inregistrate la Fisc. Televiziunea RTV functioneaza pe firma RTV Sattelite Net care, de altfel, a incasat banii de la societatea miniera. Patronul din acte al televiziunii este un cetatean de 29 de ani din Ploiesti, pe nume Radu Mihai Tronaru. Pe acesta, insusi magnatul Sebastian Ghita l-a reprezentat in relatia RTV cu CNA. Tot un ploiestean este directorul general al televiziunii. Il cheama Alexandru Iacobescu si ii datoreaza lui Sebastian Ghita fix 90. 000 de euro. Acest imprumut e mentionat in declaratia de avere depusa de Ghita la Parlament.

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste trei milioane lei

Inspectia Muncii a desfasurat, saptamana trecuta, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala 3. 600 de lei, fiind depistate 271 de persoane care lucrau fara forme legale, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )