Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de circa 34,1 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de circa 34,1 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 34,1 milioane lei circa 7,68 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de circa 9,35 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9,35 milioane lei circa 2,1 milioane euro).

Veniturile SIF Oltenia au urcat la 262 milioane lei

Veniturile SIF5 Oltenia au urcat de 2,5 ori in primele noua luni, la aproape 262 milioane lei 59,4 milioane euro), evolutia fiind sustinuta in principal de vanzarea unor pachete de actiuni Banca Transilvania TLV) si BRD BRD).

Ministerul Transporturilor majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita obligatiile fiscale si va stinge o datorie de 92 milioane lei catre E. ON Gaz Distributie, scrie Mediafax.

Cifra de afaceri a grupului Agricola Bacau a stagnat in primele noua luni la 447 milioane lei

Grupul Agricola Bacau a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 447 milioane lei, similara cu cea din aceeasi perioada a anului trecut, presedintele companiei, Grigore Horoi, explicand situatia prin necorelarile dintre preturile resurselor si cele ale produselor la raft.

Transporturile majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori, pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita.

Oprescu mai vrea peste sapte milioane de lei pentru renovarea Hanului Gabroveni

Un proiect de hotarare ce se va afla pe masa consilierilor generali in sedinta de joi, 31 octombrie, propune o suplimentare a bugetului pentru renovarea Hanului Gabroveni, monument cultural din Centrul Istoric aflat in plin santier de consolidare. Oprescu cere circa 1,6 milioane de euro peste 7 milioane de lei) pentru proiect.

Carpatica Asig a inregistrat o crestere a subscrierilor cu 73%, pana la 358 de milioane de lei. Daunele au crescut si ele

Carpatica Asig a consemnat in primele noua luni subscrieri de 357,95 milioane de lei, in urcare cu 73% fata de perioada similara din 2012, pe fondul cresterii numarului de clienti si al vanzarilor de polite RCA, compania inregistrand un profit brut de 6,2 milioane de lei, a anuntat Ina Crudu, directorul general al societatii.

Hunt Oil vrea sa cumpere servicii de foraj petrolier de pana la 25 milioane lei

Compania Hunt Oil Company of Romania, subsidiara a grupului petrolier american Hunt Oil, vrea sa cumpere servicii de foraj petrolier in valoare de pana la 25 milioane de lei 5,6 milioane de euro).

Profitul fondurilor de pensii private a crescut cu 41%, la 462,8 milioane lei

Profitul net al fondurilor de pensii private obligatorii Pilonul II) si facultative Pilonul III) a atins in primul semestru 462,8 milioane de lei, in urcare 41% fata de nivelul consemnat in intervalul similar din 2012, potrivit datelor publicate de administratori, centralizate de Mediafax.

Finantele au atras 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Randamentul a coborat la 4,45% Ministerul Finantelor Publice a atras 500 de milioane de lei, exact cat si-a propus, prin vanzare de obligatiuni pe cinci ani, la un cost mediu de 4,45% pe an, in scadere fata de randamentul mediu acceptat in septembrie pentru aceeasi maturitate, de 4,56%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )