Libnet.ro
UNICEF

05:00

Veniturile SIF Oltenia au urcat la 262 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Veniturile SIF Oltenia au urcat la 262 milioane lei

Veniturile SIF5 Oltenia au urcat de 2,5 ori in primele noua luni, la aproape 262 milioane lei 59,4 milioane euro), evolutia fiind sustinuta in principal de vanzarea unor pachete de actiuni Banca Transilvania TLV) si BRD BRD). continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile de actiuni Banca Transilvania si BRD au marit veniturile SIF Oltenia

Veniturile SIF Oltenia SIF5) au urcat de 2,5 ori in primele noua luni, la aproape 262 milioane lei 59,4 milioane euro), evolutia fiind sustinuta in principal de vanzarea unor pachete de actiuni Banca Transilvania TLV) si BRD, scrie Mediafax .

Actiunile Erste si FP au urcat veniturile SIF Transilvania cu 20%

Veniturile SIF Transilvania SIF3) au crescut in primele noua luni cu 20%, la 342,09 milioane lei 77,6 milioane euro), sustinute de vanzarea de titluri din portofoliu, in principal actiuni Erste EBS) si Fondul Proprietatea FP), scrie Mediafax .

SIF Oltenia a vandut actiuni la BRD si Banca Transilvania si a cumparat la Petrom, Transelectrica si Transgaz

SIF Oltenia si-a scazut detinerile la BRD si Banca Transilvania si a crescut pachetele detinute in sectorul energetic, la Petrom, Transelectrica si Transgaz.

Ministerul Transporturilor majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita obligatiile fiscale si va stinge o datorie de 92 milioane lei catre E. ON Gaz Distributie, scrie Mediafax.

Lichiditate de circa 34,1 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 34,1 milioane lei circa 7,68 milioane euro).

Cifra de afaceri a grupului Agricola Bacau a stagnat in primele noua luni la 447 milioane lei

Grupul Agricola Bacau a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 447 milioane lei, similara cu cea din aceeasi perioada a anului trecut, presedintele companiei, Grigore Horoi, explicand situatia prin necorelarile dintre preturile resurselor si cele ale produselor la raft.

Transporturile majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori, pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita.

Lichiditate de circa 9,35 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9,35 milioane lei circa 2,1 milioane euro).

Profitul fondurilor de pensii private a crescut cu 41%, la 462,8 milioane lei

Profitul net al fondurilor de pensii private obligatorii Pilonul II) si facultative Pilonul III) a atins in primul semestru 462,8 milioane de lei, in urcare 41% fata de nivelul consemnat in intervalul similar din 2012, potrivit datelor publicate de administratori, centralizate de Mediafax.

Finantele au atras 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Randamentul a coborat la 4,45% Ministerul Finantelor Publice a atras 500 de milioane de lei, exact cat si-a propus, prin vanzare de obligatiuni pe cinci ani, la un cost mediu de 4,45% pe an, in scadere fata de randamentul mediu acceptat in septembrie pentru aceeasi maturitate, de 4,56%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )