Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lichiditate de circa 46,13 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de circa 46,13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 46,13 milioane lei circa 10,35 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de circa 18,55 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18,55 milioane lei circa 4,15 milioane euro).

Chimcomplex vrea o majorare de capital de 157 milioane lei

Omul de afaceri Stefan Vuza vrea o majorare de capital de 157 milioane lei la Chimcomplex Borzesti simbol CHOB) si sa preia, astfel, activele viabile ale Oltchim simbol OLT).

Finantele au atras 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 500 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta la cinci ani, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 4,9%, in crestere fata de cel acceptat la jumatatea lunii noiembrie pentru aceeasi maturitate, de 4,7%.

RTV a incasat 1,5 milioane lei de la RMGC pentru publicitate

In decursul acestui an, televiziunea de stiri Romania TV RTV) a incasat 1. 721 lei de la RMGC. Informatia reiese din doua tranzactii inregistrate la Fisc. Televiziunea RTV functioneaza pe firma RTV Sattelite Net care, de altfel, a incasat banii de la societatea miniera. Patronul din acte al televiziunii este un cetatean de 29 de ani din Ploiesti, pe nume Radu Mihai Tronaru. Pe acesta, insusi magnatul Sebastian Ghita l-a reprezentat in relatia RTV cu CNA. Tot un ploiestean este directorul general al televiziunii. Il cheama Alexandru Iacobescu si ii datoreaza lui Sebastian Ghita fix 90. 000 de euro. Acest imprumut e mentionat in declaratia de avere depusa de Ghita la Parlament.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )