Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

Saptamana a debutat cu aprecieri pentru majoritatea indicilor, cu exceptia celui al societatilor de investitii financiare, care s-a depreciat cu 0,11%, in contextul in care s-a inregistrat un volum de tranzactionare modest, de 12,09 milioane lei 2,65 milioane euro), de trei ori mai scazut decat cel de vineri, de aproape 36 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Indicii BVB au inchis in urcare, pe o lichiditate de 6,72 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Indicii BVB au inchis in urcare, pe o lichiditate de 2,64 milioane euro

Opt din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania.

Peste 75 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up. Proiectele sunt destinate.

Lichiditate de 2,87 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13. 400 lei 2. 398 euro).

Lichiditate de 1,49 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 03 lei 1. 973 euro).

Finantari de pana la 40 milioane euro pentru firme europene si americane

Compania Partech Ventures lanseza un nou fond de investitii cu capital de risc) dedicat startup-urilor tehnologice din Europa si Statele Unite, in valoare totala de 400 milioane de euro, si va oferi finantari intre 200. 000 de euro si 40 de milioane de euro pentru firme aflate in diferite stadii de dezvoltare.

Samsung a cumparat un startup din Grecia cu 40 milioane euro - o tehnologie care imita perfect vocea utilizatorului

Producatorul IT Samsung a cumparat startup-ul Innoetics - care dezvolta o tehnologie ce transpune texte scrise in vorbire si poate sa reproduca aproape perfect vocea unui utilizator. Valoarea tranzactiei este estimata la circa 40 de milioane de euro, cel mai valoros exit facut vreodata de un startup de tehnologie din Grecia.

Diaspora Start Up: 76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere in tara

Antreprenorii romani care locuiesc in strainatate sau care s-au intors recent in tara vor fi stimulati sa deschida o afacere in Romania prin programul Diaspora Start Up, care le pune la dispozitie 76 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2593 seconds )