Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lichiditate de peste 3,21 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 3,21 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 19. 689,99 lei 3. 633,31 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 3,82 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 056,78 lei 3. 089,70 euro).

Lichiditate de peste 5,13 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 22. 992,04 lei 5. 888,24 euro).

Deichmann a vandut incaltaminte in valoare de 66 milioane euro, pe piata noastra

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis patru magazine anul trecut in Romania si a vandut 2,76 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 293,3 milioane lei 66 milioane euro), in crestere cu 16,8% fata de 2013, a anuntat compania.

Declaratia de avere a deputatului PSD Ion Ochi: Peste 200 de hectare de teren, imprumuturi acordate de peste 1,3 milioane lei si bijuterii in valoare de 8.000 de euro

Potrivit decaratie de avere, deputatul PSD Ion Ochi are peste 200 de hectare de teren, un apartament in Brasov si a acordat imprumuturi de peste 1,3 milioane de lei societatii la care este actionar, informeaza Me.

Agricover Credit mai imprumuta 22 milioane euro de la EximBank

EximBank si Agricover Credit au agreat incheierea unui nou acord pentru un imprumut in valoare de 100 de milioane de lei peste 22 de milioane de euro) pentru asigurarea resurselor necesare dezvoltarii de noi produse si servicii financiare inovatoare destinate fermierilor, potrivit unui comunicat de presa.

Premiul categoriei I la Loto 6/49, de peste 3,7 milioane de lei, NU a fost castigat

Premiul categoriei I la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste 3,7 milioane de lei, nu a fost castigat, fiind reportat pentru urmatoarea extragere. Numerele extrase la Loto 6/49 sunt 32, 44, 21,.

Posta Romana a castigat un contract de peste 30,3 milioane lei cu Ministerul Justitiei si va expedia actele de procedura pentru toate instantele judecatoresti

Posta Romana a castigat un contract de peste 30,3 milioane lei fara TVA cu Ministerul Justitiei, in baza caruia toate Judecatoriile si Tribunalele din tara vor expedia acte de procedura pentru instantele judecatoresti, au declarat pentru HotNews. ro oficialii Postei Romane. Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise demarate in luna februarie a acestui an, in care singura oferta primita a fost din partea Postei Romane, dupa cum arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Sefa Executorilor Judecatoresti, arestata preventiv pentru evaziune fiscala. Prejudiciul, trei milioane euro

Presedintele Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Dorina Gont, a fost arestata preventiv, miercuri, alaturi de alte trei persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, informeaza Mediafax.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Omar Hayssam

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam, scrie Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )