Libnet.ro
UNICEF

10:30

Agricover Credit mai imprumuta 22 milioane euro de la EximBank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agricover Credit mai imprumuta 22 milioane euro de la EximBank

EximBank si Agricover Credit au agreat incheierea unui nou acord pentru un imprumut in valoare de 100 de milioane de lei peste 22 de milioane de euro) pentru asigurarea resurselor necesare dezvoltarii de noi produse si servicii financiare inovatoare destinate fermierilor, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica, profit brut de 91 milioane euro pe primul trimestru

Hidroelectrica, aflata in insolventa, a inregistrat in primele trei luni un profit brut de 405 milioane de lei 91 milioane euro), de 2,2 ori mai mare comparativ cu castigul de 178 milioane de lei din perioada similara a anului trecut, ca urmare a avansului productiei si vanzarilor de electricitate, potivit unui comunicat al producatorului de energie.

EximBank, acord de finantare de 22 mil. euro cu Agricover Credit pentru fermieri

EximBank si Agricover Credit, institutie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finantarea agriculturii, au agreat incheierea unui nou acord pentru un imprumut in valoare de 100 de milioane de lei peste 22 de milioane de euro) pentru servicii.

EximBank incheie un acord de finantare de 100 de milioane de lei cu Agricover Credit

EximBank si Agricover Credit au agreat incheierea unui nou acord pentru un imprumut in valoare de 100 de milioane de lei peste 22 de milioane de euro), pentru asigurarea resurselor necesare dezvoltarii de noi produse si servicii financiare inovatoare destinate fermierilor.

Lichiditate de peste 3,82 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 056,78 lei 3. 089,70 euro).

Deichmann a vandut incaltaminte in valoare de 66 milioane euro, pe piata noastra

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis patru magazine anul trecut in Romania si a vandut 2,76 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 293,3 milioane lei 66 milioane euro), in crestere cu 16,8% fata de 2013, a anuntat compania.

Deichmann a incaltat romanii de 66 milioane euro

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis patru magazine anul trecut in Romania si a vandut 2,76 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 293,3 milioane lei 66 milioane euro), in crestere cu 16,8% fata de 2013, a anuntat compania.

Acord de imprumut de 200 milioane euro de la Banca Mondiala, pentru cresterea numarului inscrierilor la facultate si reducerea abandonului scolar

Un acord de imprumut de 200 milioane euro, pentru proiectul care vizeaza reducerea abandonul scolar si cresterea numarul inscrierilor la facultate, a fost semnat de vicepresedintele Bancii Mondiale BM) pentru.

200 milioane euro de la Banca Mondiala pentru cresterea numarului inscrierilor la facultate

Vicepresedintele Bancii Mondiale BM) pentru Europa si Asia, Laura Tuck, si ministrul Finantelor Publice, Bogdan Teodorovici, au semnat un acord de imprumut de 200 milioane euro, pentru proiectul care vizeaza reducerea abandonul scolar si cresterea numarul inscrierilor la facultate, de care vor beneficia peste 1,6 milioane de elevi si studenti.

Lichiditate de peste 5,13 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 22. 992,04 lei 5. 888,24 euro).

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Omar Hayssam

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )