Libnet.ro
UNICEF

06:00

Licitatie de 83 milioane de euro pentru reteau telecom care va acoperi zonele devaforizate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Licitatie de 83 milioane de euro pentru reteau telecom care va acoperi zonele devaforizate

Ministerul pentru Societatea Informationala va organiza, la 7 ianuarie, o licitatie pentru concensionarea lucrarilor de construire a unei retele nationale de comunicatii in zonele defavorizate, cu fonduri UE, proiectului fiind estimat la 369,5 milioane. continuă pe Wall-Street Ro

Statul da drumul unei licitatii de 83 milioane de euro pentru construirea unei infrastructuri nationale de broadband in zonele defavorizate

Ministerul pentru Societatea informationala a demarat o licitatie deschisa pentru proiectarea, constructia si operarea unei infrastructuri nationale de comunicatii de banda larga in zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale, contract a carui valoare este estimata la 369,4 milioane lei 83 milioane de euro), potrivit unui anunt de concesionare publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Proiectul, numit Ro-NET, isi propune sa dezvolte retele de infrastructura backhaul de distributie), care sa ofere servicii en gros de banda larga in zonele rurale din Romania care nu sunt deservite in prezent si pentru care nu exista planuri de acoperire in urmatorii trei ani.

Licitatie pentru reteaua telecom care va acoperi zonele devaforizate.

Ministerul pentru Societatea Informationala organizeaza o licitatie pentru concensionarea lucrarilor de construire a unei retele nationale de comunicatii in zonele defavorizate, cu fonduri UE, transmite Mediafax. Licitatia va avea loc in 7 ianuarie, iar proiectul este estimat la 369,5 milioane de lei, TVA inclusa 83 milioane de euro). Potrivit anuntului de concesionare, proiectul RO-NET consta in concesionarea lucrarilor de proiectare si construire a unei infrastructuri nationale de .

Immochan va investi 60 de milioane euro pentru constructia centrului comercial Coresi Brasov

Divizia imobiliara a grupului Auchan, Immochan, a demarat, astazi, la Brasov, lucrarile privind constructia centrului comercial Coresi, potrivit surselor de presa.

Barbara Streisand, platita cu 1,7 milioane de euro pentru jumatate de ora de cantat

Artistii international aduna mare parte din averi din reprezentatii inchise publicului larg. Este si cazul cantaretei Barbra Streisand, care a castigat 1,7 milioane de euro pentru un concert de o jumatate.

Remus Vulpescu: Firmele care doreau contracte cu Hidroelectrica aveau pregatite 7 milioane de euro pentru mita

Firmele care doreau contracte cu Hidroelectrica aveau pregatite 7 milioane de euro pentru mita. O spune Remus Vulpescu intr-un interviu pentru gandul. info, cel care a facut denuntul la DNA in acest caz.

Veniturile Vodafone Romania au scazut cu 3,6% pana la 352,9 milioane euro in semestrul incheiat la 30 septembrie 2013/Numarul de clienti a crescut cu 308.703 utilizatori (n.a SIM-uri valabile)

Veniturile din servicii ale Vodafone Romania, al doilea mare operator local de telefonie mobila, au atins 352,9 milioane de euro pentru cele 6 luni incheiate la 30 septembrie 2013, in scadere cu 3,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe baza organica, a anuntat marti operatorul. Excluzand impactul reducerii tarifelor de interconectare, veniturile din servicii au crescut cu 0,9%, de la un an la altul, in cele 6 luni incheiate la 30 septembrie 2013. Vodafone a avut 8. 923 de clienti ai serviciilor mobile n. a SIM-uri valabile), la 30 septembrie 2013, in crestere cu 308. 703 de clienti, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Contul curent al balantei de plati - deficit de 595 milioane euro in primele noua luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un deficit de 595 milioane euro, comparativ cu un deficit de 4,8 miliarde milioane euro in aceeasi perioada a anuui trecut, potrivit unui comunicat de presa emis de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Electrica majoreaza pretentiile in litigiul cu CEZ la 82 milioane euro

Profitul grupului CEZ a scazut puternic in trimestrul al treilea, in timp ce Electrica si-a majorat pretentiile fata de grup de la 18 milioane euro la 82 milioane euro, arata o prezentare privind rezultatele CEZ din primele noua luni ale anului, citata de sursele de presa.

Rulaj sub 1,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6,32 milioane lei 1,42 milioane euro), cu aproximativ 42% sub rulajul de vineri, de la aceleasi ore, cand investitorii tranzactionasera in suma de 10,84 milioane lei circa 2,44 milioane euro).

Reportul la Loto 6/49 depaseste 1,35 milioane euro.

Reportul la categoria I a sistemului de joc Loto 6/49 depaseste 1,35 milioane euro 6 milioane de lei), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste de peste 1,3 milioane de lei peste 293. 000 euro), potrivit unui comunicat al Loteriei Romane. Duminica, 10 noiembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce joi, 7 noiembrie, Loteria Romana a acordat 12. 325 de castiguri in valoare totala de 544. 277 lei. La Joker, la .

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )