Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIDER PE PIATA LISTARILOR DIN SUA NYSE isi ia inapoi coroana de la Nasdaq

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIDER PE PIATA LISTARILOR DIN SUA NYSE isi ia inapoi coroana de la Nasdaq

Dealogic: Cele doua piete americane au atras un numar similar de SPAC-uri in 2020, insa sumele obtinute de aceste societati la NYSE sunt de doua ori mai mari decat cele stranse de SPAC-urile listate la Nasdaq * Piata Nasdaq a depasit NYSE in privinta IPO-urilor traditionale corporative New York Stock Exchange NYSE - Bursa de Valori din New York) este pe cale sa isi ia inapoi coroana de la rivala sa Nasdaq, respectiv sa redevina lider pe piata listarilor din SUA in acest an, in baza boom-ului ofertelor publice initiale lansate de SPAC-uri, conform Financial Times FT). continuă pe Ziarul Bursa

Twitter va eticheta postarile candidatilor si campaniilor din SUA care isi vor anunta victoria in alegeri inainte de rezultatele oficiale

Twitter a anuntat luni ca va eticheta postarile candidatilor si campaniilor din SUA care isi vor anunta victoria in alegeri inainte de rezultatele oficiale, transmite Reuters.

NEW HAMPSHIRE: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

Business report: Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie. De unde vin bani la bugetul pe 2021. Cate miliarde costa alegerile din SUA. Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra?

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie * Top 10 cele mai profitabile companii din Romania. Perlele din energie, trei retaileri, Dacia si o companie ce vinde tigari au adunat castiguri nete de 10,6 mld. lei in 2019 * Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra? Are bani, tehnologie si oameni calificati? Nu si da * Orban: Romania nu are nevoie de acord cu FMI. De unde vin bani la bugetul pe 2021 * Cate miliarde costa alegerile din SUA * Bancile europene aproape ca nu exista in clasamentele realizate pe baza numarului de urmaritori in social-media * Primele date in UE privind efectul Covid asupra economiilor in T3 din 2020 Observatii.

ALEGERI SUA: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

Roman stabilit in Statele Unite: Alegerile din SUA seamana cu cele din Romania: multi voteaza Biden numai ca sa nu iasa Trump

Alegerile de acum din Statele Unite sunt exact ca alegerile care au loc de obicei in Romania; foarte multi il vor alege pe Biden numai ca sa nu iasa Trump, crede Cosmin Chira, un roman stabilit de 19 ani in SUA, care are o afacere in Texas si care spune ca nu este nici democrat, nici republican. Doar vrea o schimbare.

Digi24: EXCLUSIV. Cine castiga alegerile din SUA si ce se va schimba in relatia cu Romania? Interviu cu Damon Wilson, vicepresedintele Atlantic Council

Damon Wilson este vicepresedintele think tank-ului Atlantic Council si intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 a schitat care sunt mizele, dincolo de alegerea viitorului presedinte al SUA. Vestea buna este ca relatia dintre Romania si SUA este extraordinara, dupa cum spune analistul, dar sunt premise sa se intareasca si mai mult.

EXCLUSIV Cum va fi afectata Romania de alegerile din SUA. Ce impact vor avea asupra economiei si a geopoliticii

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii sunt in plina de desfasurare, iar Romania urmareste cu interes spectacolul electoral de peste Ocean. SUA a influentat enorm intreaga lume din punct de.

EXCLUSIV Cum va fi afectata Romania de alegerile din SUA. Ce schimbari se vor produce la nivel geopolitic

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii sunt in plina de desfasurare, iar Romania urmareste cu interes spectacolul electoral de peste Ocean. SUA a influentat enorm intreaga lume din punct de.

Trei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasa

In ciuda suspiciunilor lasate de alegerile din 2016 cu privire la sondajele de opinie, datele referitoare la intentia de vot arata cu tarie ca Donald Trump va pierde din nou la votul popular. Republicanul va avea nevoie de Colegiul Electoral pentru a ramane la putere. Chiar si asa, cu exceptia unei rasturnari istorice, este mai probabil sa piarda si acolo. Aspectul crucial este sa se stie in ce fel.

Cine este favorit sa castige alegerile prezidentiale din SUA si ce cota are la pariuri

Mai sunt doar cateva zile pana la momentul in care procesul electoral din Statele Unite ale Americii ajunge la final si va fi decis astfel numele Presedintelui SUA din urmatorii 4 ani. Donald Trump se lupta pentru un nou mandat cu Joe Biden, iar acesta din urma pare sa fie favorit in sondajele aparute in mass-media. in plina criza sanitara, Donald Trump se confrunta cu mai multe probleme de imagine, dar personalitatea sa controversata nu l-a impiedicat in 2016 sa devina Presedinte, chiar daca si atunci era considerat cu sansa a doua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )