Libnet.ro
UNICEF

12:30

Trei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasa

Hotnews Hotnews,
 Trei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasa

In ciuda suspiciunilor lasate de alegerile din 2016 cu privire la sondajele de opinie, datele referitoare la intentia de vot arata cu tarie ca Donald Trump va pierde din nou la votul popular. Republicanul va avea nevoie de Colegiul Electoral pentru a ramane la putere. Chiar si asa, cu exceptia unei rasturnari istorice, este mai probabil sa piarda si acolo. Aspectul crucial este sa se stie in ce fel. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca intre Romania si SUA exista un parteneriat strategic care capata din ce in ce mai multa consistenta, atat in plan militar, cat si.

Alegeri SUA: Ce este Rust Belt si de ce statele din aceasta zona vor avea un rol decisiv la alegeri

Rust Belt reprezinta ceea ce a fost inima industriala a SUA pana in 1980 cand a intrat in declin. Presedintele Trump a resuscitat asteptarile aici in 2016, deoarece a promis sa revitalizeze regiunea in dificultate si sa creeze locuri de munca si prosperitate. Patru ani mai tarziu, aceste promisiuni sunt pe buletinul de vot pentru multi din regiune, iar sondajele ar trebui sa-l ingrijoreze pe presedintele american, scrie Thomas O Falk, pe insideover. com. Economia SUA sub Donald Trump, cateva cifre cheieTrei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasaPatru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american.

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co.

ANALIZA Trump sau Biden? Efectul prin ricoseu asupra Romaniei al rezultatului alegerilor prezidentiale din SUA

Indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, relatiile Romaniei cu Casa Alba nu vor fi direct afectate, insa viitorul presedinte american va trasa linia generala a colaborarii cu alte organisme, ca NATO si UE, acolo unde viziunile difera radical si unde Romania este, de asemenea, membru.

Profitul net al BCR a crescut in primele trei trimestre ale anului la 845,8 milioane de lei

BCR a inregistrat un profit net de 845,8 milioane de lei 175,2 milioane de euro) in primele noua luni din acest an, de doua ori si jumatate mai mare fata de 348,8 milioane de lei 73,6 milioane de euro) in primele noua luni din 2019, in timp ce venitul operational a crescut cu 1%, la 2,618 miliarde lei.

Cine este favorit sa castige alegerile prezidentiale din SUA si ce cota are la pariuri

Mai sunt doar cateva zile pana la momentul in care procesul electoral din Statele Unite ale Americii ajunge la final si va fi decis astfel numele Presedintelui SUA din urmatorii 4 ani. Donald Trump se lupta pentru un nou mandat cu Joe Biden, iar acesta din urma pare sa fie favorit in sondajele aparute in mass-media. in plina criza sanitara, Donald Trump se confrunta cu mai multe probleme de imagine, dar personalitatea sa controversata nu l-a impiedicat in 2016 sa devina Presedinte, chiar daca si atunci era considerat cu sansa a doua.

Roman stabilit in Statele Unite: Alegerile din SUA seamana cu cele din Romania: multi voteaza Biden numai ca sa nu iasa Trump

Alegerile de acum din Statele Unite sunt exact ca alegerile care au loc de obicei in Romania; foarte multi il vor alege pe Biden numai ca sa nu iasa Trump, crede Cosmin Chira, un roman stabilit de 19 ani in SUA, care are o afacere in Texas si care spune ca nu este nici democrat, nici republican. Doar vrea o schimbare.

Digi24: EXCLUSIV. Cine castiga alegerile din SUA si ce se va schimba in relatia cu Romania? Interviu cu Damon Wilson, vicepresedintele Atlantic Council

Damon Wilson este vicepresedintele think tank-ului Atlantic Council si intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 a schitat care sunt mizele, dincolo de alegerea viitorului presedinte al SUA. Vestea buna este ca relatia dintre Romania si SUA este extraordinara, dupa cum spune analistul, dar sunt premise sa se intareasca si mai mult.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )