Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un lider PSD trece de partea ALDE: Dupa 18 ani, SRI ma vrea in afara

B1 B1,
Un lider PSD trece de partea ALDE: Dupa 18 ani, SRI ma vrea in afara

Unul dintre cei mai vechi lideri ai Partidului Social Democrat, Daniel Savu, va pleca la ALDE, in conditiile in care nu a mai putut candida la primaria orasului Ploiesti, potrivit. continuă pe B1

Dupa 18 ani de PSD, sunt intr-o situatie in care nu mi-am dorit sa fiu. Un cunoscut PSD-ist vrea sa treaca la ALDE

Fostul senator PSD Daniel Savu nu exclude posibilitatea de a merge in ALDE, dupa ce nu a mai putut sa candide din partea social-democratilor la Primaria Ploiesti, a spus politicianul, miercuri, la Antena.

Calimente a demisionat din PNL si candideaza din partea ALDE la alegerile parlamentare: in PNL, se impune ideologia lui Traian Basescu

Deputatul Mihaita Calimente, presedintele Comisiei de control a SIE, si-a dat demisia din PNL pentru a se inscrie in ALDE. , partid pe lista caruia se va afla la alegerile parlamentare.

India: Irom Sharmila va inceta greva foamei, dupa 16 ani in care a fost hranita fortat

O femeie din India, Irom Sharmila, a anuntat marti ca va pune capat celor 16 ani de greva a foamei pentru a candida la alegeri in statul Manipur, scrie AFP.

Toata lumea radea de ea. Cum arata fata dupa patru ani si o serie de operatii. Ramai interzis

Ellie Jones, in varsta de 20 de ani, a trait ani de zile cu frica de a zambi. Motivul? Avea o dantura oribila, cu dinti care au crescut haotic, in pozitii nefiresti, scrie kanald. ro. Pana la 14 ani fata a crezut ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )