Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liderii G7 au alocat 20 de milioane de dolari pentru salvarea Padurii Amazoniene

Hotnews Hotnews,
 Liderii G7 au alocat 20 de milioane de dolari pentru salvarea Padurii Amazoniene

Tarile din G7 au decis alocarea a 20 de milioane de dolari pentru salvarea Padurii Amazoniene, iar cea mai mare parte din aceasta suma va fi alocata stingerii incendiilor de vegetatie care afecteaza aceasta regiune, a informat o sursa apropiata Presedintiei Frantei, citata de France 24, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

UIMITOR: Leonardo DiCaprio A DONAT 5 milioane de dolari pentru salvarea padurii amazoniene!

Actorul Leonardo DiCaprio a decis sa doneze o suma impresionanta pentru lupta cu incendiile care distrug padurea amazoniana.

Organizatia lui DiCaprio va dona cinci milioane de dolari pentru salvarea padurii amazoniene. Mesajul actorului

Organizatia Earth Alliance, fondata in luna iulie de actorul Leonardo DiCaprio impreuna cu Laurene Powell Jobs si Brian Sheth, a lansat Amazon Forest Fund si va dona cinci milioane de dolari pentru conservarea padurii tropicale afectata grav de incendii.

Liderii G7 vor acorda un ajutor de 20 de milioane de dolari pentru a combate incendiile din Padurea Amazoniana

Liderii grupului celor sapte tari sunt aproape de a incheia un acord privind asigurarea unui ajutor in valoare de 20 de milioane de dolari pentru a opri incendiile din Padurea Amazoniana, a anuntat presedintia franceza, relateaza AFP si Reuters. Ajutorul presupune in principal trimiterea de bombardiere cu apa Canadair.

Ministerul Fondurilor Europene: 20 milioane euro pentru prevenirea bolilor cardiovasculare

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene lanseaza, astazi, apelul Totul pentru inima ta Program de screening pentru identificarea.

Fundatie sprijinita de DiCaprio promite ajutor de 5 milioane de dolari pentru Padurile Amazoniene

O noua fundatie pentru protejarea mediului creata de actorul Leonardo DiCaprio si mai multi filantropi promite un sprijin financiar de 5 milioane de dolari organizatiilor locale care se ocupa de combaterea distrugerilor provocate de incendii in Padurile Amazoniene, scrie Mediafax, citand Associated Press.

Ocna Sibiu primeste 7,6 milioane lei pentru modernizare

Ocna Sibiului va beneficia de investitii in valoare de 7,6 milioane lei pentru modernizarea parcului balnear, amenajarea unui camping turistic si a unui parc de rulote, potrivit Ministerului Turismului.

O aplicatie pentru locuri de parcare a obtinut o finantare de 50 de milioane de dolari in SUA

O firma americana care a realizat o aplicatie prin care soferii gasesc, rezerva si platesc locuri de parcare a obtinut joi o noua investitie, de 50 de milioane de dolari, scrie TechCrunch. com.

Faze tari: Modulul care ar putea ajuta astronautii sa se adapteze la viata din spatiu; Premiu de 2 miliarde de dolari pentru cine ajunge pe Luna

Cum a reusit un roman sa fure de la o austriaca bogata 20 de lingouri de aur. Un roman de 43 de ani, care a furat 20 de kilograme de aur de la o batrana din Austria. Turistii pot vizita Berlinul inainte de caderea Zidului. Cum este posibil.

Renato Sanches, de la Bayern la Lille in schimbul a 20 de milioane de euro

Clubul francez de fotbal Lille OSC a ajuns la un acord cu campioana Germaniei, Bayern Munchen, careia ii va achita 20 milioane euro in schimbul internationalului portughez Renato Sanches, informeaza LEquipe.

Finantare de peste 6 milioane euro pentru imbunatatirea prognozelor meteo

Ministerul Mediului vizeaza atragerea unei finantari de peste 6 milioane de euro pentru un proiect c.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )