Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liderii coalitiei guvernamentale din Italia sustin vestele galbene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii coalitiei guvernamentale din Italia sustin vestele galbene

Liderii coalitiei guvernamentale din Italia, Matteo Salvini si Luigi Di Maio, si-au manifestat luni sprijinul pentru protestele ''vestelor galbene '' franceze, cel din urma publicand pe blogul partidului sau un articol in care ii indeamna pe manifestantii francezi ''sa nu se predea '', pentru ca ''o noua Europa se naste '', relateaza agentiile EFE si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Puterea din Italia incurajeaza Vestele galbene din Franta: Nu va predati! O noua Europa se naste

Vicepresedintele Consiliului italian, Luigi Di Maio, a indemnat luni Vestele galbene sa nu se predea, apreciind ca o noua Europa se naste. Mesajul a fost sustinut de partenerul sau la guvernare, Matteo Salvini, liderul formatiunii de extrema-dreapta Liga.

Vestele galbene provoaca HAOS in Franta! Un lider eliberat din arest anunta proteste: Vrem sa socam opinia publica

E haos in Franta! Abia eliberat din arest, unul dintre liderii miscarii vestele galbene anunta ca protestele vor continua. Tot ce se intampla aici este politic, modul in care se procedeaza este.

Vestele galbene se reintorc in strada

Dupa arestarea uneia dintre figurile mediatice, vestele galbene lanseaza sambata actul VIII al mobilizarii lor in mai multe orase din Franta pentru a contesta Guvernul care denunta veleitati de insurectie si reclama intoarcerea la ordine, scrie AFP.

Vicepremierii Italiei lanseaza un atac frontal la adresa lui Emmanuel Macron si si anunta sustinerea pentru Vestele Galbene

Guvernul populist italian si-a exprimat luni, de o maniera neasteptata si spectaculoasa, sustinerea pentru Vestele Galbene din Franta, iar vicepremierul Luigi Di Maio a cerut chiar acestei miscari sa nu slabeasca in lupta sa, scrie AFP.

Vestele galbene continua protestele in Paris: Noi ciocniri violente cu fortele de ordine

Protestele vestelor galbene continua si in noul an! Manifestantii au iesit pentru al optulea weekend consecutiv pe strazi pentru a manifesta impotriva conditiilor grele de trai si pentru a demasca aroganta li.

VIDEO Cazuri extreme de saracie, cu victime romni din Italia, ntre instrumentalizare politica si solidaritatea populatiei / Un romn a murit de septicemie, dupa ce si-a scos singur dintii

Au venit in Italia cu speranta unui trai mai bun, dar au ajuns in situatii extreme de saracie. in primele zile ale anului, povestile a trei romani, stabiliti in regiuni diferite ale Italiei, au ajuns subiecte dezbatute in presa din Peninsula, starnind reactii opuse: de la instrumentalizare politica pana la solidaritate si ajutor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )