Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liderii europeni si americani saluta eliberarea Iuliei Timosenko din inchisoare: Prezenta ei in Maidan este o miscare europeana puternica

Adevărul Adevărul,
Liderii europeni si americani saluta eliberarea Iuliei Timosenko din inchisoare: Prezenta ei in Maidan este o miscare europeana puternica

Mai multi diplomati europeni si americani au salutat, sambata, eliberarea din inchisoare a fostului premier ucrainean, Iulia Timosenko, precum si a prezentei acesteia in Piata Independentei. continuă pe Adevărul

Barroso saluta eliberarea Iuliei Timosenko.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a salutat, sambata, eliberarea fostului premier ucrainean Iulia Timosenko si a lansat un apel in favoarea unei justitii independente in Ucraina. Salut eliberarea Iuliei) Timosenko. O justitie independenta este esentiala pentru o Ucraina democratica, a scris intr-un mesaj postat pe contul de Twitter presedintele CE, citat de Mediafax.

Americanii saluta eliberarea Iuliei Timosenko.Ucrainenii sunt cei care isi stabilesc viitorul

Casa Alba a salutat sambata eliberarea Iuliei Timosenko si a subliniat ca ucrainenii sunt cei care isi stabilesc viitorul, dupa ce Parlamentul l-a destituit de facto pe Viktor Ianukovici, relateaza AFP.

Ucraina: Parlamentul amendeaza codul penal, ceea ce ar putea conduce la eliberarea Iuliei Timosenko din inchisoare

Parlamentul Ucrainei a votat miercuri o lege care abroga articolul din Codul Penal in baza caruia a fost condamnata opozanta Iulia Timosenko, deschizand astfel, teoretic, calea eliberarii sale din inchisoare, scrie AFP.

Jose Manuel Barroso: Salut eliberarea Iuliei Timosenko

Presedintele Comisiei Europene CE) Jose Manuel Barroso a salutat sambata eliberarea Iuliei Timosenko. Barroso a lansat un apel in favoarea unei justitii independente in Ucraina, relateaza AFP. Salut.

Opozitia de la Kiev insista pentru eliberarea Iuliei Timosenko

Opozitia de la Kiev a propus vineri in Parlament un proiect de lege ce vizeaza amnistierea manifestantilor si a cerut din nou eliberarea fostului premier Iulia Timosenko. Trebuie sa votam nu doar pentru o lege.

Violentele din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat, bataie in Parlamentul de la Kiev. Se cere eliberarea Iuliei Timosenko

37: Opozitia de la Kiev a propus vineri in Parlament un proiect de lege vizand amnistirea manifestantilor si a cerut din nou eliberarea fostului premier Iulia Timosenko.

CRIZA DIN UCRAINA. Parlamentul permite eliberarea Iuliei Timosenko

Parlamentul Ucrainei a aprobat, vineri, un proiect care abroga articolul din Codul Penal in baza caruia a fost condamnata Iulia Timosenko, informeaza AFP.

Jose Manuel Barroso si Martin Schulz au salutat eliberarea Iuliei Timosenko

Presedintii Comisiei Europene CE) Jose Manuel Barroso si Parlamentului European PE) Martin Schulz au salutat sambata eliberarea fostului premier ucrainean, Iulia Timosenko, relateaza AFP. Salut eliberarea.

Ucraina: Declaratiile privind eliberarea Iuliei Timosenko au fost retractate

UPDATE: 15:03: Declaratiile privind eliberarea, sambata, din inchisoare a fostului premier ucrainean si lider al opozitiei Iulia Timosenko au fost retractate, relateaza Sky News. Informatiile initiale,.

Parlamentul ucrainean a votat eliberarea Iuliei Timosenko

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko va fi eliberat din inchisoare, a decis Parlamentul cu 310 voturi in favoarea acestui lucru. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )