Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liderii partidelor politice, convocati la Ambasada SUA de un adjunct al Victoriei Nuland

Adevărul Adevărul,
Liderii partidelor politice, convocati la Ambasada SUA de un adjunct al Victoriei Nuland

Europarlamentarul Corina Cretu, din partea PSD, presedintele PDL, Vasile Blaga, dar si liderul Forta Civica Mihai-Razvan Ungureanu au fost convocati astazi, la Ambasada Statelor Unite ale Americii, pentru o intalnire cu adjunctul Victoriei Nuland. continuă pe Adevărul

UPDATE De ce au fost invitati liderii partidelor din Romania la Ambasada SUA de la Bucuresti

Mai multi lideri ai principalelor partide din Romania au fost invitati in aceasta dupa-amiaza la Ambasada SUA din Romania pentru o intalnire cu un oficial american, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Biroul de diplomatie publica al Ambasadei a confirmat informatia, explicand pentru HotNews. ro ca Asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia Hoyt Yee se afla la Bucuresti in data de 29 aprilie 2014 pentru o vizita de rutina in regiune. El se intalneste cu diversi lideri romani pentru a discuta aspecte referitoare la relatiile bilaterale si parteneriatul strategic. Hoyt Yee este adjunctul Victoriei Nuland, asisentul secretarului de stat american. Vom reveni cu detalii .

Liderii politici, chemati la Ambasada SUA

Liderii politici, chemati la Ambasada SUA.

Liderii politici, chemati la ambasada SUA: Acestia se vor intalni cu asistentul adjunct al Victoriei Nuland

Mai multi lideri ai partidelor politice dinRomania sunt invitati, marti dupa-amiaza, la Ambasada SUA dinRomania, urmand sa se intalneasca cu asistenul Victoriei Nuland, secretarul de stat.

Victor Ponta nu merge la intalnirea de la Ambasada SUA cu asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia. PSD e reprezentat de Corina Cretu

Premierul Victor Ponta nu participa la intalnirea de la Ambasada SUA cu asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia, trimitand-o in locul sau pe Corina Cretu. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca mai multi lideri ai principalelor partide din Romania au fost invitati in aceasta dupa-amiaza la Ambasada SUA din Romania pentru o intalnire cu un oficial american, ambasada confirmand informatia, cu precizarea ca este vorba despre Hoyt Yee, adjunctul Victoriei Nuland - asistentul secretarului de stat american. Amintim ca la inceputul lunii ianuarie, Victoria Nuland a vizitat Romania si a avut intalniri cu mai multi oficiali, insa nu si cu premierul Victor Ponta pentru ca el avea alte obligatii. Ponta a explicat ulterior ca vizita oficialului american s-a suprapus peste o vizita privata pe care premierul a efectuat-o in Italia, impreuna cu familia.

Lideri politici, chemati la ambasada SUA pentru o intalnire cu asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia, Hoyt Yee

Mai multi lideri ai principalelor partide din Romania au fost invitati in aceasta dupa-amiaza la Ambasada SUA din Romania, pentru o intalnire cu adjunctul Victoriei Nuland, asistentul secretarului de stat.

Ponta spune ca la Ambasada SUA este o intalnire cu reprezentanti ai partidelor

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la Bacau, raspunzand unei intrebari, ca la Ambasada SUA la Bucuresti are loc o intalnire cu reprezentanti ai partidelor, invitatia fiind mai veche, iar din partea PSD participa Corina Cretu, potrivit surselor din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )