Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liderul AUR, George Simion, a suparat Ambasada Rusiei. Ce a putut sa spuna despre rusi

Antena3 Antena3,
Liderul AUR, George Simion, a suparat Ambasada Rusiei. Ce a putut sa spuna despre rusi

Ambasada Rusiei a reactionat, vineri, dupa ce George Simion a afirmat ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu sau ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Reprezentantii Ambasadei Rusiei la Bucuresti au afirmat ca este imposibil sa nu fie remarcata ignoranta istorica flagranta a personajului. continuă pe Antena3

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

Liderul AUR George Simion a anuntat ca va declansa procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Seful statului si-a concentrat atentia pe numirea unui nou prim-ministru, dar si pe lupta cu PSD. A ignorat, se pare, succesul celor de la AUR la alegerile parlamentare. George Simion, liderul partidului-surpriza,.

Cum a aparut liderul AUR, George Simion, intr-un clip cu scene interzise minorilor. Ce explicatie a avut

George Simion, liderul partidului Alianta pentru Uniunea Romanilor AUR), intrat in Parlament ca urmare a rezultatului votului din 6 decembrie, a mai candidat o data, insa fara succes, ca independent, la alegerile europarlamentare de anul trecut.

Rusia, reactie vehementa la atacurile partidului AUR. Ce au divulgat despre George Simion

Zilele trecute, in cadrul unui interviu pentru Libertatea, liderul AUR George Simion a declarat ca Romania trebuie sa confrunte Rusia in incercarea s-a de a se uni cu Republica Moldova. Acesta a spus ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu, ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Rusia, reactie vehementa la .

in ce laborator de serviciu secret a fost creat AUR - la SRI sau la SIE? George Simion, raspuns surprinzator, la Sinteza zilei

Liderul AUR, George Simion, a raspuns, marti seara, la Sinteza zilei, celor mai incomode intrebari adresate de invitatii lui Mihai Gadea. Una dintre intrebari a fost legata de originea partidului care reprezinta marea surpriza a alegerilor parlamentare care au avut loc pe 6 decembrie.

George Simion (AUR): S-ar putea sa avem anticipate prezidentiale sau parlamentare

Liderul AUR, George Simion, afirma ca in Romania ar putea avea loc alegeri anticipate, prezidentiale sau parlamentare: Sa nu asteptam pana-n 2024, pentru ca natiunea romana are nevoie de conducatori acum.

AUR continua sa uimeasca! 15.000 de romani s-au inscris in ultimele 24 de ore in partidul lui George Simion

Fenomenul AUR continua sa uimeasca. 000 de romani s-au inscris in ultimele 24 de ore in Alianta pentru Unirea Romanilor, in urma apelului lansat luni de copresedintii formatiunii George Simion si Claudiu Tarziu.

Ambasada Rusiei reactioneaza la atacurile liderului AUR la adresa Moscovei: E imposibil sa nu fie remarcata obsesia lui de a falsifica istoria

Ambasada Rusiei a reactionat vineri la atacurile liderului AUR George Simion, care afirma ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu, sau ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Reprezentantii ambasadei Rusiei la Bucuresti au explicat intr-o reactie pentru Libertatea ca este imposibil sa nu fie remarcata ignoranta istorica flagranta a personajului.

Cum explica George Simion nepotismul din AUR: Legislatia electorala din Romania este foarte tampita

Joi, liderul partidului AUR, George Simion a raspuns acuzatiilor de nepotism care au aparut dupa ce s-a descoperit ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au aflat nu mai putin de 27 de cupluri. Cum explica George Simion nepotismul din AUR intr-o interventie la Realitatea Plus, George Simion a raspuns acuzatiilor de .

George Simion, despre propunerea de premier a liberalilor: Ni se pare o gluma, probabil este o cacialma

Co-presedintele AUR, George Simion, crede ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacialma pe care presedintele Klaus Iohannis o foloseste.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )