Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liderul gruparii de fraudatori, Daniel Ruse, nu s-a predat pentru a fi incarcerat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liderul gruparii de fraudatori, Daniel Ruse, nu s-a predat pentru a fi incarcerat

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, nu s-a prezentat Politiei, dupa ce instanta a emis un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de. continuă pe Wall-Street Ro

Daniel Ruse va fi dus in arestul Politiei. Liderul gruparii de fraudatori bancari a fost gasit la Oltenita

Liderul retelei care se ocupa cu fraude bancare, Daniel Ruse, va fi adus in arestul Politiei. Acesta a fost gasit de politisti la Oltenita, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare.

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, a fost incarcerat

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, a fost incarcerat, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane.

Reteaua bancherilor: Liderul gruparii a fost incarcerat.

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, a fost incarcerat, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de euro, sustin surse judiciare. Initial, desi exista un mandat de arestare preventiva pe numele sau, Daniel Ruse nu s-a predat Politiei si nu a fost gasit la domiciliul sau de catre politistii care urmau sa puna in executare mandatul, insa .

Daniel Ruse, unul din liderii gruparii bancherilor, a disparut

UPDATE 10:55: Daniel Ruse a fost gasit si arestat de politisti --- Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, nu s-a prezentat Politiei, dupa ce instanta a emis, aseara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de euro, sustin surse judiciare, conform surselor de presa.

Daniel Ruse, unul din liderii gruparii bancherilor, a disparut

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, nu s-a prezentat Politiei, dupa ce instanta a emis, aseara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de euro, sustin surse judiciare, conform surselor de presa.

Reteaua bancherilor: Liderul gruparii a disparut.

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, nu s-a prezentat Politiei, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de euro, sustin surse judiciare. Politistii s-au dus la domiciliul lui Ruse pentru a pune in executare mandatul de arestare, insa acuzatul nu a fost de gasit, adauga sursele citate. In aceasta afacere in care au fast pagubite 16 unitati .

Dosarul fraudelor bancare: Mihai Stan, Daniel Ruse si Dragos Diaconescu au fost arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti; Alexabdru Cercel Duca va fi cercetat in libertate

Liderii gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, si fostul general DIE Dragos Diaconescu, au primit mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, in timp ce Alexandru Claudiu Cercel-Duca, vicepresedinte Bancii Romane de Dezvoltare BRD), va fi cercetat in libertate, potrivit instantei, relateaza sursele de presa.

Reteaua bancherilor: Cercel Duca, vicepresedintele BRD, cercetat in libertate, fostul general DIE Dragos Diaconescu, Mihai Stan si Daniel Ruse au primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, sambata seara, arestarea preventiva a sase persoane in cazul fraudelor bancare estimate de anchetatorii DIICOT la 22 milioane de euro. Liderul gruparii de.

Daniel Ruse a fost gasit si arestat de politisti

Update 10:30 - Daniel Ruse a fost gasit si arestat de politisti. in aceasta afacere in care au fast pagubite 16 unitati bancare din Romania, procurorii au cerut arestarea preventiva a 33 de persoane, iar.

Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost arestat

Liderul gruparii din dosarul bancherilor, Mihai Stan, a fost arestat. Este a 11-a persoana arestata preventiv in acest caz. Printre suspecti se numara si Aurel Saramet, seful Fondului de Garantare, precum si 3.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )