Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul gruparii Sharia4Belgium a fost condamnat la 12 ani de inchisoare in Belgia

Antena3 Antena3,
Liderul gruparii Sharia4Belgium a fost condamnat la 12 ani de inchisoare in Belgia

Tribunalul corectional din Anvers a decis miercuri ca gruparea Sharia4Belgium este o organizatie terorista, in timp ce purtatorul de cuvant al acesteia, Fouad Belkacem, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare,. continuă pe Antena3

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, cu executare

Primarul Constantin Boscodeala a fost condamnat de un complet de la Judecatoria Brasov la o pedeapsa de 5 ani de inchisoare cu executare, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu. in schimb, instanta l-a achitat pentru cea de-a treia infractiune pentru care a fost trimis in judecata de DNA.

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, condamnat la cinci ani de inchisoare. Suparat, edilul anunta demisia din conducerea PSD Buzau

Primarul Constantin Boscodeala a fost condamnat de un complet de la Judecatoria Brasov la o pedeapsa de 5 ani de inchisoare cu executare, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu. in schimb, instanta l-a achitat pentru cea de-a treia infractiune pentru care a fost trimis in judecata de DNA.

Afaceristul rom Ciupilan a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare

Cunoscutul afacerist de etnie roma Ion Radulescu, zis Ciupilan, a fost condamnat, astazi, de Tribunalul Gorj la o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala.

Francesco Schettino, comandantul vasului Costa Concordia, condamnat la 16 ani de inchisoare pentru omor din culpa

Francesco Schettino, comandantul vasului de croaziera Costa Concordia, scufundat partial in Marea Tireniana in ianuarie 2012, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare pentru omor din culpa, informeaza AFP si Le Monde.

Primarul Buzaului, Constantin Boscodeala (PSD), condamnat la 5 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu; decizia nu e definitiva

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala PSD), a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei catre Fotbal Club Gloria Buzau, informeaza Mediafax. Sentinta Judecatoriei Brasov nu este definitiva, putand fi contestata in zece zile de la pronuntare. Citeste despre Dosarul Gloria Buzau - Constantin Boscodeala, primarul Buzaului in sectiunea Anticoruptie.

Fostul director al serviciilor sud-coreene de spionaj, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul director al serviciilor de spionaj sud-coreene a fost condamnat luni, in apel, la trei ani de inchisoare pentru tentativa de influentare a rezultatului alegerilor prezidentiale din 2012, relateaza agentia Yonhap in pagina electronica.

Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce acesta a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret.

Deputat UDMR, condamnat definitiv la inchisoare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, informeaza Agerpres.

Fiul lui Nutu Camataru s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv pentru tentativa de omor

Fiul lui Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, s-a predat la Politia Capitalei, dupa ce a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la sapte ani si patru luni de inchisoare, pentru o.

Mihai Toader, fostul director al Postei Romane, condamnat la 10 ani si 6 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu

Mihai Toader, fostul director al Postei Romane, a fost condamnat la 10 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a fost gasit vinovat ca a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori. Prejudiciul stabilit in dosar se ridica la 6,5 milioane de euro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2995 seconds )