Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii a publicat imagini cu presupusa casa de vacanta a lui Vladimir Putin/Navalnii: Toate dovezile sugereaza un sistem standard de coruptie al lui Putin

Hotnews Hotnews,
 Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii a publicat imagini cu presupusa casa de vacanta a lui Vladimir Putin/Navalnii: Toate dovezile sugereaza un sistem standard de coruptie al lui Putin

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a publicat o inregistrare realizata din aer a unei vile ascunse langa granita Rusiei cu Finlanda, despre care se presupune ca ar fi folosita de Putin drept casa de vacanta, scrieThe Guardian. continuă pe Hotnews

VIDEO Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a publicat imagini cu presupusa vila a liderului de la Kremlin

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a publicat o inregistrare video cu ceea ce sustine o fi uriasa proprietate a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Potrivit lui Navalnii domeniul de 50 de hectare din apropierea granitei cu Finlanda ar fi trecuta pe numele unui apropiat al presedintelui Rusiei.

O jurnalista din Rusia, rapita de indivizi necunoscuti in Kiev

Una dintre jurnalistele principalului post public de televiziune din Rusia a fost rapita in Kiev, potrivit Reuters. Anna Kurbatova a fost rapita de niste persoane necunoscute chiar in apropiere de.

O jurnalista din Rusia a fost rapita in Kiev. Care ar fi motivul disparitiei

Principalul post public de televiziune din Rusia sustine ca unul dintre reporterii sai a fost rapit in capitala ucraineana, Kiev, transmit miercuri agentiile Reuters si EFE. Canalul 1 a anuntat ca.

Cea mai mare banca privata din Rusia preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie, care in ultimele luni a fost afectata de o diminuare dramatica a depozitelor ca urmare a ingrijorarilor cu privire la calitatea portofoliului sau, informeaza Reuters, citata de Agerpres. Intr-un comunicat de presa, Banca Centrala a Rusiei a informat ca va deveni actionar major la Bank Otkritie, a saptea mare banca din Rusia in functie de active, utilizand un fond dedicat curatarii bilanturilor bancilor care au cumulat imprumuturi toxice.

Cea mai mare banca privata din Rusia, preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie, care in ultimele luni a fost afectata de o diminuare dramatica a depozitelor ca urmare a ingrijorarilor cu privire la calitatea portofoliului sau, informeaza Reuters.

Cea mai mare banca privata din Rusia va fi preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie. Cea mai mare banca privata din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )