Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liderul opozitiei de la Londra: Marea Britanie are nevoie de o relatie mai independenta cu SUA

B1 B1,
Liderul opozitiei de la Londra: Marea Britanie are nevoie de o relatie mai independenta cu SUA

Liderul opozitiei laburiste britanice Jeremy Corbyn a declarat, miercuri, ca Marea Britanie are nevoie de o relatie mai deschisa si mai independenta cu Statele Unite pentru a evita o repetare a invadarii Irakului. continuă pe B1

Brexit. Statutul cetatenilor UE care locuiesc in Marea Britanie va fi stabilit la negocieri

Viitorul premier al Marii Britanii va avea rolul de a decide care este statutul cetatenilor din statele Uniunii Europene care traiesc in Marea Britanie, a declarat, luni, o purtatoare de cuvant a sefului Guvernului de Londra, David Cameron.

VIDEO. Brexit. Farage a demisionat de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost sa scot Marea Britanie din UE

Nigel Farage: Scopul meu in politica a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana. Prin urmare, mi se pare corect sa renunt acum sa mai fiu liderul UKIP.

Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Un ministru conservator din Marea Britanie declara ca nu poate garanta ca cetatenii UE pot ramane in Marea Britanie dupa ce tara paraseste blocul comunitar. James Brokenshire, ministrul pentru.

BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. Marea.

Patriarhia Romana, reactie in cazul copiilor romani adoptati de un cuplu de homosexuali din Marea Britanie

Patriarhia Romana a emis un comunicat de presa in care le solicita autoritatilor romane sa intervina in cazul familiei Barbu, ramasa fara copii in Marea Britanie. Tatal copiilor, Florin Barbu, a protestat in repetate randuri fata de preluarea copiilor si incredintarea lor unui cuplu gay din Marea Britanie.

BREXIT. Nici vorba de restrictii in Marea Britanie

In ciuda panicii generalizate in urma referendumului pentru Brexit, Marea Britanie primeste in continuare studenti din Romania. Nici cei care sunt deja la studii nu au motive de.

BREXIT. Germania vrea sa colaboreze in continuare cu Marea Britanie in combaterea terorismului

Germania este favorabila continuarii cooperarii dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie in domeniul combaterii terorismului si dupa ce aceasta din urma va parasi blocul comunitar, a declarat joi la Bratislava ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, iar in ceea ce priveste criza refugiatilor, el a cerut un sistem european de azil in virtutea caruia fiecare stat membru al UE sa aplice aceleasi reguli pentru primirea migrantilor si prestatiile sociale oferite acestora, relateaza agentia EFE.

Lovitura dura pentru britanici, dupa BREXIT. Franta a depasit Marea Britanie si a devenit a cincea economie a lumii

Franta a intrecut Marea Britanie si a devenit a cincea mare economie a lumii, dupa ce lira sterlina a atins un nou minim, dupa Brexit, scrie The Independent. Lira sterlina s-a depreciat cu extrem de mult.

Brexit. Romanii din Marea Britanie sunt nelinistiti in legatura cu viitorul lor

Referendumul din 23 iunie, in cadrul caruia britanicii s-au pronuntat pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, i-a uluit pe foarte multi romani care traiesc in Marea Britanie, semanand confuzie in randul acestora, noteaza BBC.

Industria de mobila din tara, afectata de criza din Marea Britanie

Tensiunile actuale din Marea Britanie au dus la o scadere a exportului de mobilier in primul trimestru al anului, potrivit doamnei Aurica Sereny, presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania APMR).

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )