Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul PMP, Traian Basescu: Tudorel Toader, propus ca ministru al Justitiei, a incercat in 2012 mistificarea rezultatului de la urne. Va fi capabil sa incalce legea pentru a da satisfactie celor care l-au numit?

România Liberă România Liberă,
Liderul PMP, Traian Basescu: Tudorel Toader, propus ca ministru al Justitiei, a incercat in 2012 mistificarea rezultatului de la urne. Va fi capabil sa incalce legea pentru a da satisfactie celor care l-au numit?

Fostul presedinte al Romaniei si liderul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca Tudorel Toader, propus pentru sefia Justitiei, a incercat, in 2012, mistificarea rezultatului de la urne, la referendumul pentru demiterea sa. continuă pe România Liberă

Basescu: Tudorel Toader, propus ca ministru al Justitiei, a incercat in 2012 mistificarea rezultatului de la urne. Va fi capabil sa incalce legea pentru a da satisfactie celor care l-au numit?

Fostul presedinte al Romaniei si liderul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca Tudorel Toader, propus pentru sefia Justitiei, a incercat, in 2012, mistificarea rezultatului de la urne, la referendumul pentru demiterea sa.

Liderul PMP, Traian Basescu: Guvernul a generat o stare de neincredere care se va perpetua

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, afirma ca actualul Guvern va fi nevoit sa se imprumute cel putin 40 de miliarde de lei pentru a pune in aplicare programul de guvernare, sustinand ca bugetul de stat este photoshopat.

Declaratia de avere a lui Tudorel Toader, propus ministru al Justitiei: are sase case, terenuri agricole si padure

Fostul judecator al Curtii Constitutionale, actual rector al Universitatii Al. Cuza din Iasi detine mai multe imobile si terenuri in Vrancea.

PROFIL Cine este Tudorel Toader, propus de premierul Grindeanu pentru Ministerul Justitiei: Rector al Universitatii Al. I. Cuza, fost judecator CCR, personaj in dosarul Erata CCR

Tudorel Toader, propus miercuri de premierul Grindeanu pentru preluarea portofoliului Justitiei, este actualul rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, post in care a fost ales in februarie 2016, si fost membru al Curtii Constitutionale, intre 2006-2016. Fost decan al Facultatii de Drept, el a fost unul din personajele dosarului Erata CCR in care Parchetul General a investigat modul in care judecatorii Curtii Constitutionale au emis in anul 2012 o decizie privind organizarea referendumului pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Tudorel Toader - nominalizat ministru al Justitiei, Mihai Tudose - la Ministerul Economiei

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat a aprobat miercuri nominalizarea lui Tudorel Toader pentru functia de ministru al Justitiei, ramasa vacanta in urma demisiei lui Florin Iordache si ocupata in prezent, interimar, de Ana Birchall.

Basescu: in 2012, Tudorel Toader era puternic influentat de sponsorul sau politic Fenechiu. Va incalca legea pentru a da satisfactie celor care l-au numit?

Fostul sef al statului Traian Basescu afirma ca Tudorel Toader, propus ministru al Justitiei, a incercat, in 2012, mistificarea rezultatului de la urne, la referendumul pentru demiterea sa, precizand ca nu are dubii ca pozitia judecatorului CCR era puternic influentata de sponsorul sau politic Relu Fenechiu. Nu pot sa nu ma intreb daca va fi capabil sa incalce legea pentru a da satisfactie celor care l-au numit, mai spune Basescu.

Acest om poate mistifica si legea daca e nevoie. Traian Basescu, critic la adresa propunerii de ministru pentru Justitie: Un judecator pe care poti sa il arunci la cosul de gunoi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat vehement pe Tudorel Toader, propunerea PSD pentru portofoliul de la Justitiei, aducand aminte de decizia sa de pe vremea cand era judecator la Curtea.

Acest om poate mistifica si legea daca e nevoie! Traian Basescu, critic la adresa propunerii de ministru pentru Justitie: Un judecator pe care poti sa il arunci la cosul de gunoi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat vehement pe Tudorel Toader, propunerea PSD pentru portofoliul de la Justitiei, aducand aminte de decizia sa de pe vremea cand era judecator la Curtea.

Ce se intampla la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi dupa validarea lui Tudorel Toader ca ministru al Justitiei

Fostul judecator constitutional Tudorel Toader este propunerea oficiala a coalitiei de guvernamant pentru postul de ministru al Justitiei vacantat de Florin Iordache. Toader a castigat mandatul de rector la Universitatea Al. Cuza la inceputul anului 2016.

Tudorel Toader, fost judecator la Curtea Constitutionala, in carti pentru postul de ministru al Justitiei

Tudorel Toader n. 1960), fost judecator la Curtea Constitutionala, este in carti pentru a ocupa postul de ministru al Justitiei in locul demisionarului Florin Iordache, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. El ar urma sa fie propus maine de premierul Sorin Grindeanu. Toader a fost propulsat la CCR in 2006 de Calin Popescu Tariceanu, la acel moment presedinte PNL si premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )