Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liderul studentilor din Romania: Dezastrul din universitati ne indeamna sa recurgem la presiuni din ce in ce mai mari pentru ca vocea noastra sa conteze

Adevărul Adevărul,
Liderul studentilor din Romania: Dezastrul din universitati ne indeamna sa recurgem la presiuni din ce in ce mai mari pentru ca vocea noastra sa conteze

Liderii studentilor s-au intalnit ieri, 7 mai, cu reprezentanti ai Ministerului Educatiei si cu cei ai Consiliului National al Rectorilor in speranta ca poate revendicarile lor vor avea efectul scontat. Cum nu s-a intamplat asta, studentii anunta ca vor continua protestele. Momentan, 8 centre universitare s-au alaturat actiunilor de occupy. continuă pe Adevărul

Studentii din mai multe universitati s-au baricadat in amfiteatre

Studentii din mai multe universitati s-au baricadat in amfiteatre, dezbat problemele sistemului universitar romanesc si refuza sa paraseasca universitatile pana cand revendicarile lor nu vor fi .

Armenii din Romania, prezentati in fotografii la Muzeul Taranului Roman

Muzeul National al Taranului Roman va invita azi, la ora 18. 00, la Clubul Taranului, unde va avea loc lansarea albumului de fotografii Armenii din Romania. Povestea oamenilor de langa noi, realizat de fotojurnalistul Andreea Tanase.

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania. Ministerul Mediului verifica acuzatiile privind taierile ilegale de lemn. Surse din minister afirma ca in acest moment mai multi inspectori din cadul.

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele lui Iohannis, ia amploare: Mai multe ambasade ale Austriei au primit scrisori despre practicile companiei Schweighofer

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele presedintelui Klaus Iohannis, ia amploare. Peste 30 de organizatii neguvernamentale si grupuri informale din diaspora si din Romania au.

Sanse de revenire pentru bancile din Romania

Sistemul bancar din Romania va reveni pe profit incepand din acest an, cu rate ale rentabilitatii financiare ROE) de 2,7% pentru 2015 si 3,9% pentru 2016, insa la un nivel mai mic decat in majoritatea tarilor din Europa Centrala, unde rentabilitatea financiara medie este estimata la 8,1-8,7% in 2015-2016 reiese dintr-un studiu referitor la piata bancara din Romania, realizat de compania de consultanta Deloitte.

Ambasada Austriei sustine lansarea scolii comerciale austriece din Romania

Ambasada Austriei din Romania, alaturi de alte sapte companii, va demara, in septembrie 2015, la Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, proiectul educational o 'SCAR - Scoala Comerciala Austriaca din Romania, arata un comunicat transmis redactiei.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Fostii detinuti politici anticomunisti, in vizorul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si-a exprimat ingrijorarea in cazul fostilor detinuti politici anticomunisti si a dezaporbat organizarea unui eveniment dedicat.

Sediile din Romania ale austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer, verificate de Ministerul Mediului: Exista suspiciuni legate de acceptarea lemnului din taierile ilegale

Echipe ale Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor /MMAP/ deruleaza o actiune de control la compania Holzindustrie Schweighofer, mai precis la sediile din Romania, respectiv in Sebes si Radauti, au.

Sediile din Romania ale firmei austriece, Holzindustrie Schweighofer, controlate de echipe ale Ministerului Mediului

Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor /MMAP/ au derulat o actiune de control la compania Holzindustrie Schweighofer, mai precis la sediile din Romania, respectiv in Sebes si Radauti, au declarat, joi, surse ministeriale, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )