Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liderul USR Iasi, Cosette Chichirau: Mihai Chirica sa demisioneze din functia de primar Se razbuna anii in care a facut sluji in fata baronetului pesedist

Hotnews Hotnews,
 Liderul USR Iasi, Cosette Chichirau: Mihai Chirica sa demisioneze din functia de primar Se razbuna anii in care a facut sluji in fata baronetului pesedist

Liderul USR Iasi, Cosette Chichirau i-a cerut, miercuri, demisia primarului Iasiului Mihai Chirica deoarece afecteaza credibilitatea Primariei, dupa trimiterea edilului in judecata pentru abuz in serviciu. continuă pe Hotnews

Mihai Chirica nu exclude o alianta cu PSD in Consiliul Local Iasi pentru alegerea celor doi viceprimari

Primarul PNL al municipiului Iasi, Mihai Chirica, nu exclude o alianta cu PSD in Consiliul Local pentru alegerea celor doi viceprimari ai municipiului, dupa ce USR-PLUS a anuntat in mai multe randuri ca nu va face majoritate cu liberalii.

Primarul Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt, la Iasi, de Ziua Micii Uniri

Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost atacat cu iaurt, in timpul manifestarilor dedicate.

Iasi: Primarul Mihai Chirica, atacat cu iaurt in timpul protestelor pentru construirea Autostrazii Unirii

Primarul Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt, duminica, de un protestatar in timpul manifestarilor din Piata Unirii din Iasi. Manifestantii l-au huiduit inca din momentul aparitiei in Piata Unirii. Edilul a.

MIHAI CHIRICA: Am dorinta ca acest proces sa fie cat mai scurt si rog instanta sa solutioneze acest dosar cu celeritate

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, sustine ca a aflat prin intermediul mass media de trimiterea in judecata in dosarul intocmit cu privire la contractarea de catre municipalitate in 2013 a unui leasing pentru patru autoturisme Skoda.

Mihai Chirica, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul Iasului, Mihai Chirica, si fostul edil Gheorghe Nichita au fost trimisi miercuri in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi sub acuzatia de abuz in serviciu. Primaria Iasi nu s-a constituit parte civila in proces, afirmand ca nu s-a constatat niciun prejudiciu.

Primarul Iasului, Mihai Chirica, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata pentru infractiunea de abuz in serviciu, a anuntat astazi Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

Cine este barbatul care l-a atacat pe primarul Mihai Chirica. A mai agresat un fost presedinte al Romaniei

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a foststropit cu iaurt de catre un barbat aparut din multime, duminica, in timpul manifestarilor din Piata Unirii.

Primarul Mihai Chirica, stropit de un protestatar cu iaurt, la manifestarile din Piata Unirii

Primarul Mihai Chirica a fost atacat, astazi, de un protestatar in timpul manifestarilor din Piata Unirii din Iasi, fiind stropit pe fata si pe haine cu iaurt.

Mihai Chirica, dupa ce a fost trimis in judecata: Ma simt surprins de aceasta decizie. Vreau ca procesul sa fie cat mai scurt

Primarul liberal al Iasiului, Mihai Chirica, se declara surprins ca a fost trimis in judecata pentru abuz de serviciu si spune ca ar vrea ca procesul sa fie cat mai scurt, iar instanta sa judece cu intelepciune si celeritate.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

UPDATE Primarul Iasiului Mihai Chirica sustine ca este surprins ca a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de abuz de serviciu. Mai mult, edilul precieaza ca a aflat ca este inculpat din pr.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )