Libnet.ro
UNICEF

13:15

Primarul Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt, la Iasi, de Ziua Micii Uniri

România Liberă România Liberă,
Primarul Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt, la Iasi, de Ziua Micii Uniri

Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost atacat cu iaurt, in timpul manifestarilor dedicate. continuă pe România Liberă

Primarul Mihai Chirica, stropit de un protestatar cu iaurt, la manifestarile din Piata Unirii

Primarul Mihai Chirica a fost atacat, astazi, de un protestatar in timpul manifestarilor din Piata Unirii din Iasi, fiind stropit pe fata si pe haine cu iaurt.

Iasi: Primarul Mihai Chirica, atacat cu iaurt in timpul protestelor pentru construirea Autostrazii Unirii

Primarul Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt, duminica, de un protestatar in timpul manifestarilor din Piata Unirii din Iasi. Manifestantii l-au huiduit inca din momentul aparitiei in Piata Unirii. Edilul a.

Cine este barbatul care l-a atacat pe primarul Mihai Chirica. A mai agresat un fost presedinte al Romaniei

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a foststropit cu iaurt de catre un barbat aparut din multime, duminica, in timpul manifestarilor din Piata Unirii.

Primarul Iasiului, stropit cu iaurt de un protestatar, de Ziua Micii Uniri - VIDEO

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost stropit cu iaurt, duminica la pranz, in timpul manifestarilor prilejuite de sarbatoarea Unirii Principatelor Romane, de la 24 ianuarie. Incidentul a avut loc in Piata Unirii din Iasi, iar barbatul a fost ridicat de catre jandarmi si dus la sectie.

VIDEO Mihai Chirica, primarul Iasiului, improscat cu iaurt de un protestatar

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a fost improscat cu iaurt duminica, de un protestatar, in timpul ceremoniilor de celebrare a Unirii Principatelor Romane, in conditiile in care in oras a avut loc si o manifestatie pentru realizarea autostrazii A8.

Ecologistul Daniel Bodnar a fost atacat cu un cutit de patronul unui gater, cu doar o zi inainte de accidentul in care si-a fracturat coloanaVIDEO

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu un cutit de catre patronul unui gater, cu doar cateva ore inainte de producerea teribilului accident de circulatie de la Sucevita. Atacul s-a produs dupa ce Daniel a sunat la 112 ca sa sesizeze un transport suspect de material lemnos.

PRIMARUL IASULUI, DUPA INCIDENTUL PRODUS: Incidentul - un semnal de alarma pentru toata clasa politica

Primarul Mihai Chirica, care a fost stropit cu iaurt astazi la manifestarile de Ziua Unirii Principatelor, a apreciat ca acest incident trebuie sa fie un semnal de alarma pentru toata clasa politica din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )