Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liderului miscarii antiislam Pegida, fascinat de Hitler?

Adevărul Adevărul,
Liderului miscarii antiislam Pegida, fascinat de Hitler?

Mai multe publicatii germane au prezentat miercuri o fotografie reala in care liderul miscarii antiislam Pegida, Lutz Bachmann, seamana cu fostul lider nazist Adolf Hitler, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Peste 10.000 de persoane au manifestat impotriva miscarii antiislam Pegida, in Germania

Peste 10. 000 de manifestanti antirasism au iesit pe strazi in mai multe orase din Germania, luni seara, pentru a-si exprima opozitia fata de miscarea antiislam Pegida, care a fost nevoita sa renunte, din motive de securitate, la marsul saptamanal de la Dresda est), relateaza AFP.

Miscarea antiislam Pegida isi anuleaza manifestatia de luni, in urma unor amenintari din partea Staului Islamic

Miscarea germana antiislam Pegida a anuntat duminica anularea urmatoarei manifestatii saptamanale, prevazute luni, la Dresda ), invocand pe pagina de Facobook motive de securitate, dupa o serie de amenintari cu moartea provenind de la gruparea Statul Islamic SI), relateaza AFP.

Miscarea antiislam Pegida isi anuleaza manifestatia de luni. Care este motivul

Miscarea germana antiislam Pegida a anuntat duminica anularea urmatoarei manifestatii saptamanale, prevazute luni, la Dresda est), invocand pe pagina de Facobook motive de securitate, dupa o serie de amenintari cu moartea provenind de la gruparea Statul Islamic SI).

UPDATE Liderului miscarii anti-islam Pegida, Lutz Bachmann, demisioneaza dupa ce presa germana a publicat o fotografie a sa cu o peruca si mustata ca Adolf Hitler

O fotografie care il prezinta pe liderul miscarii anti-islam Pegida, Lutz Bachmann, cu o mica mustata si o peruca a la Adolf Hitler apare miercuri pe prima pagina a mai multor ziare germane, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )