Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Lidia Fecioru: 10 trucuri psihologice care pot fi folosite in avantajul tau

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru: 10 trucuri psihologice care pot fi folosite in avantajul tau

In emisiunea Adevaruri ascunse, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a prezentat 10 trucuri psihologice pe care le putem folosi pentru a ne spori succesul si increderea in sine. continuă pe Antena3

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: Faceti asta in fiecare dimineata, pe stomacul gol!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, despre valoarea terapeutica a cuisoarelor, folosite mai mult pentru a condimenta diverse bucate.

HOROSCOP. Lidia Fecioru: Cum isi umple portofelul fiecare zodie

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat, la emisiunea Adevaruri ascunse, ce trebuie sa faca fiecare zodie pentru a atrage bunastarea, tinand cont de detalii aparent banale precum culoarea portofelulului. Ei bine, aceasta chestiune nu ar mai trebui sa fie ignorata de cei care vor prosperitate in viata lor.

Pilda zilei cu Lidia Fecioru: Daca cineva iti va spune ca nu mai esti la fel cum erai inseamna ca...

Lidia Fecioru a oferit Pilda Zilei la Adevaruri Ascunse de la Antena 3. De aceasta data inteleapta bioenergoterapeuta a ales sa ne vorbeasca despre relatiile interumane, nu intotdeauna presarate cu corectitudine.

Emil Boc: Avem nevoie de elevi la scoala, evident in conditii de siguranta. Mai sunt probleme restante, care pot fi rezolvate in acest weekend

Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, a vorbit, vineri seara, despre problemele pe care trebuie sa le rezolve autoritatile locale in acest sfarsit de saptamana, pentru ca elevii sa se intoarca luni,.

MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )