Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pilda zilei cu Lidia Fecioru: Daca cineva iti va spune ca nu mai esti la fel cum erai inseamna ca...

Antena3 Antena3,
Pilda zilei cu Lidia Fecioru: Daca cineva iti va spune ca nu mai esti la fel cum erai inseamna ca...

Lidia Fecioru a oferit Pilda Zilei la Adevaruri Ascunse de la Antena 3. De aceasta data inteleapta bioenergoterapeuta a ales sa ne vorbeasca despre relatiile interumane, nu intotdeauna presarate cu corectitudine. continuă pe Antena3

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: Faceti asta in fiecare dimineata, pe stomacul gol!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, despre valoarea terapeutica a cuisoarelor, folosite mai mult pentru a condimenta diverse bucate.

Lidia Fecioru: 10 trucuri psihologice care pot fi folosite in avantajul tau

In emisiunea Adevaruri ascunse, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a prezentat 10 trucuri psihologice pe care le putem folosi pentru a ne spori succesul si increderea in sine.

HOROSCOP. Lidia Fecioru: Cum isi umple portofelul fiecare zodie

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat, la emisiunea Adevaruri ascunse, ce trebuie sa faca fiecare zodie pentru a atrage bunastarea, tinand cont de detalii aparent banale precum culoarea portofelulului. Ei bine, aceasta chestiune nu ar mai trebui sa fie ignorata de cei care vor prosperitate in viata lor.

Cimpeanu, despre distantarea de 1 metru in clasele de 30-37 de copii: Daca cineva va vrea sa masoare daca e 1 metru sau sunt 98 de centimetri, nu face parte din strategia de abordare a Ministerului Educatiei

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca nu poate fi schimbata in 3 zile infrastructura scolara din Romania, dar ca mizeaza pe priceperea directorilor de scoli astfel incat sa poata fi asigurata distantarea intre copii. Daca cineva va vrea sa masoare daca se respecta distanta de 1 metru sau sunt doar 98 de centimetri, nu face parte din strategia de abordare a Ministerului Educatiei, a spus Cimpeanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )