Libnet.ro
UNICEF

16:01

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: Faceti asta in fiecare dimineata, pe stomacul gol!

Antena3 Antena3,
Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: Faceti asta in fiecare dimineata, pe stomacul gol!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, despre valoarea terapeutica a cuisoarelor, folosite mai mult pentru a condimenta diverse bucate. continuă pe Antena3

Pilda zilei cu Lidia Fecioru: Daca cineva iti va spune ca nu mai esti la fel cum erai inseamna ca...

Lidia Fecioru a oferit Pilda Zilei la Adevaruri Ascunse de la Antena 3. De aceasta data inteleapta bioenergoterapeuta a ales sa ne vorbeasca despre relatiile interumane, nu intotdeauna presarate cu corectitudine.

HOROSCOP. Lidia Fecioru: Cum isi umple portofelul fiecare zodie

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat, la emisiunea Adevaruri ascunse, ce trebuie sa faca fiecare zodie pentru a atrage bunastarea, tinand cont de detalii aparent banale precum culoarea portofelulului. Ei bine, aceasta chestiune nu ar mai trebui sa fie ignorata de cei care vor prosperitate in viata lor.

Lidia Fecioru: 10 trucuri psihologice care pot fi folosite in avantajul tau

In emisiunea Adevaruri ascunse, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a prezentat 10 trucuri psihologice pe care le putem folosi pentru a ne spori succesul si increderea in sine.

Ce facea Printesa Diana in fiecare dimineata. Ritualul zilnic pe care il respecta mereu

Pe langa rolul ei de persoana regala si de celebritate, printesa Diana a fost, de asemenea, o pasionata de fitness, constienta de propria sanatate. Diana a fost si este o inspiratie pentru multi tineri care doresc sa ramana in forma si sanatosi. Desi a murit prea devreme, mostenirea ei, fie in sfera asistentei sociale, fie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )