Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lidia Fecioru dezvaluie care zodii sunt mai predispuse la fracturi

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru dezvaluie care zodii sunt mai predispuse la fracturi

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in editia de vineri a emisiunii Dar si Har, care este legatura dintre durerile de oase si problemele din familie. Se spune ca atunci cand ai un conflict cu. continuă pe Antena3

incepe targul Angajatori de Top: ce noutati aduce si care-s cele mai cautate limbi straine de catre companii

130 de companii isi expun ofertele vineri si sambata la targul de joburi Angajatori de Top care se va derula la Sala Palatului din Capitala. Din totalul de 6. 000 de locuri de munca, 1. 100 sunt destinate candidatilor fara experienta, arata organizatorii.

Viena ramane, pentru al noualea an consecutiv, orasul care ofera cea mai buna calitate a vietii din lume / Bucuresti, locul 107, dintr-un total de 231 de orase

Bucurestiul se claseaza pe locul 107 intr-un clasament de 231 de orase in ceea ce priveste calitatea vietii, potrivit unui studiu pentru anul 2018 al cabinetului Mercer, in care marile orase europene domina clasamentul condus de Viena.

NUMERELE care ies, cel mai des, la LOTO 6/49. Ai SANSE FOARTE MARI de castig, daca le pui pe bilet

LOTO 6/49: Conform unor statistici ale Loteriei Romane, numarul 36 este pe primul loc in clasamentul numerelor extrase cu cea mai mare frecventa la jocul LOTO 6/49. LOTO 6/49: Potrivit datelor Loteriei, numerele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )