Libnet.ro
UNICEF

20:01

Lidl, amendat pentru a treia oara pentru ca a vandut fructe si legume din import pe post de romanesti

Adevărul Adevărul,
Lidl, amendat pentru a treia oara pentru ca a vandut fructe si legume din import pe post de romanesti

Lidl Brasov a primit o a treia amenda in doar cateva zile zile dupa ce a scos la vanzare fructe si legume din import pe care le-a etichetat drep romanesti. in total, sanctiunile s-au ridicat la 125. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Lidl amendat pentru a treia oara pentru ca a vandut fructe si legume din import pe post de romanesti

Lidl Brasov a primit o a treia amenda in doar cateva zile zile dupa ce a scos la vanzare fructe si legume din import pe care le-a etichetat drep romanesti. in total, sanctiunile s-au ridicat la 125. 000 de lei.

Bucurie mare la Hollywood! Actorul David Hasselhoff se casatoreste pentru a treia oara

Desi are 65 de ani si a fost deja casatorit de doua ori, David Hasselhoff pare sa nu lase dezamagirile amoroase din trecut sa stea in calea fericirii sale si va face pasul cel mare pentru a treia oara. De.

Amenzi usturatoare pentru un cunoscut lant de supermarketuri: A vandut fructe si legume din import, declarate romanesti

Un magazin Lidl din Brasov a afost amendat de trei ori in decurs de doar cateva zile, pentru ca vinde fructe si legume din import, iar pe eticheta de la raft scria ca sunt romanesti. Practic, supermarketul.

David Husselhoff se insoara pentru a treia oara. Cine este logodnica starului din Baywatch, mai tanara cu aproape 30 de ani FOTO

Actorul David Hasselhoff, in varsta de 66 de ani, se casatoreste pentru a treia oara, la sfarsitul lunii iulie, cu partenera sa de viata, Hayley Roberts, in varsta de 37 de ani.

NUNTA anului in SHOWBIZ! Starul TV a dat VESTEA SURPRIZA: Se casatoreste pentru a treia oara! Incredibil cine este ALEASA inimii...(FOTO)

Actorul David Hasselhoff, in varsta de 65 de ani, se va casatori peste doua saptamani cu cea de-a treia sotie, Hayley Roberts, in varsta de 37 de ani, peste doua saptamani. Fostul star al serialului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )