Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liga 1: CS U Craiova - FCSB 2-5/ FCSB a urcat pe primul loc in clasament

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: CS U Craiova - FCSB 2-5/ FCSB a urcat pe primul loc in clasament

FCSB a invins-o fara drept de apel pe CS U Craiova, scor 5-2, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XVI din Liga 1. In urma acestui rezultat, trupa lui Nicolae Dica a acumulat 35 de puncte si a urcat pe prima pozitie in clasament. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

CSU CRAIOVA - FCSB LIVE. Derby in Liga I. ONLINE STREAM VIDEO DIGI

CS U Craiova si FCSB se vor intalni duminica, de la ora 20:45, pe stadionul 'Municipal' din Drobeta-Turnu Severin, iN DIRECT la Digi Sport 1. in t.

Mangia: Noi nu ne gandim la primul loc

CSU Craiova a fost redusa la tacere de FCSB in derby-ul pentru primul loc in Liga 1, insa antrenorul italian Devis Mangia spune ca echipa sa nu are obiectiv prima pozitie.

CRAIOVA-FCSB (STEAUA) ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM SPORT LIVE VIDEO. Derby in Liga I

CRAIOVA-FCSB STEAUA) ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM SPORT LIVE VIDEO Directorul sportiv al clubului de fotbal FCSB, Mihai Stoica, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca pentru CS.

S-a stabilit arbitrul derby-ului CSU Craiova - FCSB

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat arbitrul delegat pentru derby-ul etapei a 16-a, meciul CSU Craiova - FCSB.

VIDEO Simona Halep a primit trofeul rezervat jucatoarei care incheie anul pe primul loc in lume

Simona Halep a primit duminica, la Singapore, trofeul pentru performanta de a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul WTA. Dintre cele 25 de jucatoare care au urcat pe primul loc de-a lungul timpului, Halep este a 13-a care termina un sezon in calitate de lider mondial.

CSU CRAIOVA-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM SPORT. Meciul adevarului pentru cele doua echipe

CSU CRAIOVA-FCSB STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM SPORT Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dica, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca formatia CS.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB (STEAUA) ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM SPORT LIVE. Oltenii, tot in exil, la Severin

UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB STEAUA) ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM SPORT LIVE Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, italianul Devis Mangia, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca.

Simona Halep, a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep va deveni a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis WTA), dupa introducerea ierarhiei computerizate, in 1975.

LIVE CSU Craiova - FCSB 2-5

Derby-ul rundei a 16-a din Liga 1 Betano se joaca duminica seara la Drobeta Turneu Severin intre CSU Craiova si FCSB. Cele doua echipe se afla la egalitate in clasamentul primei ligi. Click aici pentru video cu live stream legal.

Asa am trait CSU Craiova - FCSB 2-5

Derby-ul rundei a 16-a din Liga 1 Betano s-a jucat duminica seara la Drobeta Turneu Severin intre CSU Craiova si FCSB. Cele doua echipe se aflau la egalitate in clasamentul primei ligi. Click aici pentru video cu live stream legal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )