Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Simona Halep a primit trofeul rezervat jucatoarei care incheie anul pe primul loc in lume

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep a primit trofeul rezervat jucatoarei care incheie anul pe primul loc in lume

Simona Halep a primit duminica, la Singapore, trofeul pentru performanta de a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul WTA. Dintre cele 25 de jucatoare care au urcat pe primul loc de-a lungul timpului, Halep este a 13-a care termina un sezon in calitate de lider mondial. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep a primit trofeul la Singapore pentru cea mai buna jucatoare din 2017

Simona Halep este numarul 1 in tenisul feminin si a primit duminica dimineata, la Singapore, trofeul cuvenit pentru aceasta postura.

LIVE VIDEO Simona Halep primeste trofeul la Singapore pentru cea mai buna jucatoare din 2017

Simona Halep este numarul 1 in tenisul feminin si primeste acum la Singapore trofeul cuvenit pentru aceasta postura.

Ce a spus Simona Halep, dupa ce a primit trofeul WTA. Care e obiectivul pentru la anul dar si o declaratie misterioasa facuta de cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a primit duminica dimineata trofeul cuvenit celei mai bune jucatoare de tenis din lume, la momentul actual.

Simona Halep, a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep va deveni a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis WTA), dupa introducerea ierarhiei computerizate, in 1975.

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial - VIDEO

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial, duminica, la Singapore. E greu, parca are 10 kilograme, a spus sportiva. Halep a primit si un inel de la Tiffany. Nu ma.

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial si un inel cu diamante: Ma logodesc cu... (VIDEO)

Simona Halep a devenit a 13-a jucatoare care incheie un sezon WTA pe prima pozitie a calsamentului si a fost rasplatita pentru performanta sa in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Singapore. Pe.

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial si un inel cu diamante: Ma logodesc cu...

Simona Halep a devenit a 13-a jucatoare care incheie un sezon WTA pe prima pozitie a calsamentului si a fost rasplatita pentru performanta sa in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Singapore. Pe.

Simona Halep a primit un inel deosebit: Ma logodesc cu ...

Simona Halep a fost premiata de Asociatia Tenisului Feminin WTA), dupa ce romanca si-a asigurat locul 1 WTA pana la sfarsitul anului. Halep a fost invitata duminica la o ceremonie.

Simona Halep, eliminata de la Turneul Campioanelor. Varianta in care ramane numarul 1 mondial

Caroline Garcia numarul 8 WTA) s-a impus in fata lui Caroline Wozniacki numarul 6 WTA), scor 0-6, 6-3, 7-5 si asteapta rezultatul partidei dintre Simona Halep si.

FOTO VIDEO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea primind trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )